Galerii: Diana Arno luksuslikud rõivad

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Diana Arno on armastatud Eesti moelooja, kelle luksuslikud riided on selgelt ära tuntava käekirjaga ja kangaste valik on lummanud kliente nii Eestis kui ka välismaal. Tema kaubamärgi hitt-toodeteks on kleidid ja luksuslikud mantlid. «Meie kaubamärgi klassika, lühikeste varrukatega keep-mantel, on väikeste detailierinevustega saadaval igal hooajal,» ütleb Diana Arno. «Üldiselt aga peaks meie valikust leidma sobiva kehakatte kõik naised – mantleid leidub erinevates stiilides ja suurusnumbrites.»

Diana Arno rõivad on mõeldud julgele ja hea stiilitundega naisele, kes peab riiete juures oluliseks kvaliteetset õmblustööd, huvitavaid lõikeid ning hindab naturaalseid materjale. Diana Arno loomingus domineerivad siid, vill, kašmiir, puuvill, ei puudu üdini naiselikud pitsdetailid ning kasutusel on ka vähemlevinud kangad. 

Peamiselt on brändi valikus kleidid – sobiva toote leiab nii tööle, vaba aja veetmiseks kui pidulikumaks hetkeks. Kvaliteetsed villa- ja kašmiirmantlid on saadaval nii kevad-sügiseseks kui ka talviseks perioodiks.  «Eesti ilm on väga muutlik, seega on mantlitele tähelepanu pööratud meie kõikides kollektsioonides,» tutvustab Diana Arno oma kätetööd. «Kevadsuvel kasutame pisut õhemaid kangaid, et kevadine tuul või suveõhtune jahedus ligi ei tikuks. Talvel jälle vastupidi.»

Vaata galeriid Diana Arno imekaunist loomingust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles