Millele tasuks mõelda enne, kui saadad kellelegi endast paljastava foto?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tänu nutiseadmetele on praegusel ajal üsna tavaline see, et inimesed suhtlevad kallimatega telefoni, tahvelarvuti või muu seadme abil. Lisaks sõnumitele ja e-kirjadele saadetakse teineteisele ka fotosid. Selles pole ju midagi imelikku, aga mida tasuks silmas pidada siis, kui soovid kallimale saata foto, mis on rangelt mõeldud vaid tema silmadele?

Elite Daily pani kirja mõned punktid, mida ei tohiks kaasaegses kohtingumaailmas pilte jagades unustada. Eelkõige on mõeldud siivutuid ja keha paljastavaid fotosid.

1. Sa pole kohustatud kellelegi saatma paljastavat fotot

Endast paljastavaid pilte tehes muudad sa end üsna haavatavaks, kuna fotol oled sina ilma ühegi katva kihita. Enne, kui otsustad sellise foto kellelegi saata, küsi endalt, kas sa saadad selle foto seetõttu, et sa ise tahad või sellepärast, et keegi teine palus sul seda teha. Üks asi on see, kui sa ise soovid siivutut pilti saata - väga põnev on ju kallimat erutada. Aga kui tunned, et sind survestati seda tegema, jäta foto saatmata. Ära kunagi arva, et sa oled kohustatud endast paljastavaid pilte kellelegi saatma. See on vale.

2. Pane endale sobivad piirid paika

Paljastavate fotode puhul saad ise täpselt paika panna, millise pildi endast teed. See on väga oluline, sest kui sa tunned end fotol mugavalt ja enesekindalt, siis seda on pildil näha. Võib-olla eelistad rinnahoidja selga jätta? Võib-olla paljastad vaid üht rinda? Sina ise otsustad. Paljastava selfi puhul ongi suureks plussiks see, et sa saad ise teha täpselt sellise pildi, nagu soovid ja keegi ei kritiseeri ega juhenda sind.

3. Ära kunagi saada paljastavat pilti, kus on näha sinu nägu

Isegi, kui foto saajaks on su kallim, ära paljasta oma nägu. Teie suhe võib olla kirglik ja enneolematult kuum, aga siiski on üks kehaosa, mis võiks selliselt fotolt välja jääda: su nägu. Võta seda kui kaitsevahendita seksi: isegi, kui kallim tõotab, et lõpetab vahekorra enne, kui ta saab sinu sees orgasmi, kuidas sa saad kindel olla, et tal on nii palju enesevalitsust? Kas sa usaldad teda nii palju ja võid olla täiesti kindel, et kallimal pole suguhaigust? Kui saadad foto, millel on paljastatud su keha ja ka nägu on äratuntav, siis muudad end väga haavatavaks ja sellega võib kaasneda palju probleeme. 

4. Kontrolli enne, kui saadad

Veendu, et saaja oleks sinu kallim, mitte keegi teine.

5. Arvesta sellega, et kallima sõbrad võivad seda pilti näha

Me kõik oleme olnud lootusetult armunud. Sulle võib tunduda, et kallim ei saaks kuidagi sind reeta ja võimalik, et seda ka ei juhtu. Aga samas võtta arvesse asjaolu, et kui kallim näiteks salvestab sinu saadetud foto oma telefoni või arvutisse, võivad tema sõbrad seda näha. Võib-olla on sinu kallim tõeline härrasmees ja salvestab sellised fotod kohta, kust keegi neid peale tema ei leia, aga kas sa saad selles täiesti kindel olla? 

6. Kui kallim saadab sulle endast paljastava foto, ära jaga seda oma sõbrannadega

Isegi, kui peaks juhtuma, et su kallim on täielik idioot ja petab sind, ära lange tema tasemele ega jaga paljastavaid fotosid teistega. Küll ta saab oma karistuse selle eest, mida ta sulle tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles