Raseduse ajal ei tasuks oma kõhust pilte internetti postitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rasedad peaksid olema ettevaatlikud ning mitte jagama oma kõhust tehtud fotosid internetis. Nimelt leidub inimesi, kes võivad need pildid «varastada» ja enda tarbeks kasutada.

Üks lapseootel ema avastas, et keegi kasutas internetis tema fotot, millel teda oli kujutatud rasedana. Selgus, et võõras, kes tema fotot kasutas, tegi seda selleks, et ligi meelitada teisi lapseootel naisi, et need jagaksid temaga oma fotosid, kirjutab The Stir.

Enamasti jagavad lapseootel emad endast ja oma kõhust pilte sellepärast, et nad ei suuda uskuda, et nende kõhus kasvab laps. Vaid vähesed näevad neil fotodel seksuaalset alatooni. Paljud ei tea aga seda, et sellistele fotodele on reaalselt olemas turg – leidub mehi, keda erutavad rasedate naiste fotod. Kusjuures mida suurem on naise kõht fotol, seda parem.

Üks mees otsustas kasutada ühe lapseootel naise fotot ja lõi sotsiaalmeediasse konto, kus ta kasutas nime Afina. Ta lootis, et tema eeskujul jagavad ka teised rasedad naised oma pilte. Mõne aja möödudes märkas seda Megan, kelle fotot Afina nime all tegutsev mees kasutas. «See tekitas minus tülgastust. Pildil olin ju mina ja mu sündimata laps ning ilmselt tehti minu fotot vaadates üsna rõvedaid asju,» sõnas šokeeritud naine.

Naise lugu sai palju meedikajastust ja paljud rasedaid emasid ühendavad grupid postitasid sotsiaalmeediasse sel teemal hoiatuse, et oma fotosid ei tasuks avalikult üles laadida. Rasedad peaksid meeles pidama, et see, mida nemad näevad kauni imena, võib kellegi teise jaoks olla seksikas fantaasia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles