Karmel Eikner: ma ei lähe mitte kunagi telkima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EGERT KAMENIK/PM/EMF

Naisteleht uuris saatejuht Karmel Eiknerilt suveplaanide kohta. Muu seas selgus, et Eiknerile ei meeldi sugugi telkimas käia.

«Ma ei lähe mitte kunagi telkima: vähe ruumi, ämblikud, keda kohutavalt kardan, ja reeglina niiske ning külm,» sõnas naine. Telkimise asemel eelistaks ta matkama minna, aga selleks polevat sel aastal enam aega.

Suved veedab Eikner tavaliselt Eestis, teistel aastaaegadel käib suve pikendamas välismaal. Väikese erandi ta siiski tegi: nimelt õnnestus tal reisida Gotlandile, kus sai lähemalt tutvuda väikefirmade ja nende omanikega. Eikneri sõnul oli sealsete väikeettevõtjate entusiasm oma asja ajamisel vapustav. «Elus peab tahtma olla uudishimulik, mõistlik on vaadata ilma ja inimesi,» ütles ta suvise reisi kokkuvõtteks.

Aastaaja vahetudes teeb Eikner iga aasta ka oma garderoobis väikseid muudatusi. «Mõnikord piisab küll vaid toredast uuest lisandist, mõni rätik või ehe, aga paar uut kleiti ostan igal suvel küll. Ma armastan moodi,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles