Merlyn Uusküla: välimus läheb mulle vägagi korda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla.
Merlyn Uusküla. Foto: Ardo Kaljuvee

Merlyn Uusküla on siiani olnud pigem tuntud lauljana, kuid alates sügisest asub naine TV3 eetris juhtima «Naistesaadet». Uusküla ütles Naistelehele antud intervjuus, et kuna lauljana puutub ta iga päev kokku meigi, moe ja soengutega, sobib ta väga hästi seda saadet juhtima.

«Arvan, et olen küllaltki naiselik,» sõnas ta. «Mulle on alati olnud oluline, milline ma välja näen, mida näole määrin, mida selga panen. Mu välimus läheb mulle vägagi korda!»

Samas tunnistas Uusküla, et meikimine pole esimene asi, millele ta hommikul tähelepanu pöörab. «Toidupoodi ma ikka õhtumeigiga ei lähe ja ka erinevatel üritustel püüan olla pigem lihtne ja naiselik, hoolitsetud ja viisaka välimusega.»

Naiselikkust kiirgub tõepoolest nii tema välimusest, rõivastusest ja ka suhtumisest. «Mulle meeldib teiste meigikotti piiluda ja sõbrannadega uusi restorane otsida ning koos aega veeta,» nentis lauljatar ja lisas, et tegelikult on ta üsna tüüpiline naine.

Loe pikemat intervjuud Merlyn Uuskülaga värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles