Purskkaevus voolab kokteil

Britt Rosen
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokteilipurskkaev on peoks üles seatud: õed Marge (vasakul) ja Marit Mänd tänavusel Briti kuninganna Elizabeth II sünnipäevapeol Briti suursaadiku Chris Holtby residentsi aias.
Kokteilipurskkaev on peoks üles seatud: õed Marge (vasakul) ja Marit Mänd tänavusel Briti kuninganna Elizabeth II sünnipäevapeol Briti suursaadiku Chris Holtby residentsi aias. Foto: Marek Metslaid

Kokteil tuleb purskkaevust? Just! Tänavustel suvepidudel, nii laste sünnipäevadel kui ka pulmades kogu Eestis tegid ilma õed Marge ja Marit Mänd koos oma kokteilipurskkaevudega.

Sellesuvisel Briti kuninganna Elizabeth II sünnipäevapeol kuningriigi suursaadiku Chris Holtby residentsi aias Pirita-Kosel tungles rahvas uudse atraktsiooni, kokteilipurskkaevu ümber.

Purskkaevust voolas tumeroosat kokteili, mille peategelased olid Beefeateri džinn, roosa greibi siirup, sidrunimahl ja gaseeritud vesi. «See oli roosa greibi Collins,» täpsustab Marge Mänd, kes aitas koos õde Marit Männiga seda peolistele pakkuda, olles läinud sügisel firma Kokteilipurskkaev ehk Memini OÜ käima lükanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles