Kleit, mida tohivad kanda vaid saledad naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Fergie Herve Legeri moemaja kuulsas kleidis.
Lauljanna Fergie Herve Legeri moemaja kuulsas kleidis. Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Moeekspert ja moemaja Herve Leger toodete edasimüüja Patrick Couderc tegi hiljuti antud intervjuus üsna vastuolulise avalduse selle kohta, millised naised võiksid kanda Herve Legeri moemaja kuulsat «seotud kleiti».

Couderci arvates sobib see kleit väga vähestele naistele. Näiteks arvas mees, et «volüümikad» naised ja naised, kel on «väga silmatorkavad puusad või väga lame rind», ei tohiks üldse mõeldagi selle kleidi kandmisele, vahendab RedBook.

Seejärel sõnas Couderc, et vanemad naised, kes «soovivad jätta muljet, et nad on 23-aastased», ei käi tihtipeale eakohaselt riides. Lisaks eakatele naistele ei tasuks Herve Legeri kleite soetada ka homoseksuaalsed naised. «Kui sa oled lesbi ja oled terve elu pükse kandnud, siis sa ei peaks soetama Legeri kleiti. Lesbid peaksid olema üsna mugava ja pigem meheliku riietusstiiliga,» arvas moeekspert.

Couderc lisas, et tema keeldub tasuta kleite andmast kuulsustele, kes pole nende rõivaste jaoks piisavalt stiilsed. 

Herve Legeri moemaja esindaja sõnas, et nemad on Couderci sõnavõtust šokeeritud. Patrick Couderci arvamus ei lange kokku Legeri moemaja omaga. Moemaja esindaja lisas, et nende jaoks on alati olulisel kohal olnud sensuaalsus, glamuur ja naiselikkus ning nemad ei taha kedagi diskrimineerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles