Kuidas panna oma juuksed hästi lõhnama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi kedagi kallistanud ja imestanud, kui hästi ta juuksed lõhnavad? Teatuid soovitusi järgides on võimalik panna oma juuksed igapäevaselt hästi lõhnama.

Pärast juuste šampooniga pesemist lõhnavad need hästi, aga see aroom ei püsi tihti kaua peal. Allwomenstalk annab nõu, kuidas panna oma juuksed hästi lõhnama:

1) Vaheta oma padjapüüre tihti

Vahel võib olla juuste veidra lõhna põhjuseks see, et sa ei vaheta oma padjapüüre piisavalt tihti. Kui oled harjunud juukseid õhtuti pesema, siis võib määrdunud voodipesu pärast hea lõhn olla hommikuks kadunud. Seega veendu, et pesed ja vahetad oma voodipesu regulaarselt!

2) Puhasta oma juukseharja

Räpased juukseharjad, peapaelad ja peakatted võivad samuti võtta ära hiljuti pestud juustelt hea lõhna. Seega puhasta kõiki asju, mis sinu juustega kokku puutuvad! Lisaks on võimalik juukseharja enne kammimist lõhnastada, et juustesse head lõhna levitada.

3) Investeeri kvaliteetsesse juukseõlisse

Saadaval on väga palju häid juukseõlisid, mis niisutavad juukseid ja panevad need hästi lõhnama. Need on väga erinevate lõhnadega, seega enne ostmist kindlasti nuusuta ja võrdle neid. Juukseõli ei kulu väga palju, kuid see muudab juuste lõhna ja välimuse tunduvalt paremaks.

4) Kasuta tugeva lõhnaga šampooni ja palsamit

Saadaval on väga palju šampoone ja palsameid, mis on mõeldud erinevatele juuksetüüpidele. Lisaks on neil kõikidel oma lõhn. Mõnedel šampoonidel ja palsamitel on tunduvalt tugevam lõhn kui teistel. Kui soovid oma juustesse head lõhna, siis vali juuksepesuks just sellised vahendid.

5) Osta omale juukseparfüüm

Paljud inimesed lasevad oma juustesse tavalist parfüümi, kuigi selles sisalduvad kemikaalid võivad juukseid kahjustada. Selle pärast on loodud spetsiaalsed juukseparfüümid, millega saad oma kiharaid igal hetkel lõhnastada.

6) Hoolitse oma hügieeni eest

Tegelikkuses ei pane mitte ükski toode juukseid hästi lõhnama, kui sa neid korralikult ei pese. Juukseid ei pea pesema iga päev, aga paar korda nädalas on mõistlik seda siiski teha.

7) Kasuta lõhnastatud kuivšampooni

Kui sa ei jõua juukseid pesta, siis on heaks abivahendiks kuivšampoon. Vali omale selline kuivšampoon, millel on ka meeldiv lõhn − nii tunned ennast veelgi värskemana ja lõhnad terve päeva hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles