Millise mehega tuleks abielluda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõikidel paaridel on ainulaadne armulugu. Kui osade paaride lugu meenutab muinasjuttu, siis teistel on olnud rohkem probleeme. Tugev suhe peab aga vastu kõik raskused. Milline peaks olema see mees, kellega abielluda?

Kindlasti tuleb abielluda sellise mehega, keda armastad väga palju. Armastus ja abielu on alati erilised ning ka mees peaks olema ainulaadne, kirjutab Huff Post. Abielluda tuleks sellise mehega, kes vastab järgnevatele kriteeriumitele:

1. Sa saad olla sina ise

Sa ei pea tema ees teesklema, et oled keegi teine. Tunned ennast tema ees väga mugavalt. Sa julged tema ees nutta ja karjuda. Ta on näinud sinu häid ja halbu päevi ning armastab sind sellisena, nagu sa oled.

2. Ta muudab sind õnnelikuks

Ta paneb sind rohkem naeratama kui kulmu kergitama. Temaga koos olles oled tõeliselt õnnelik. Ta kohtleb sind nagu printsessi ja teeb kõik selle heaks, et oleksid õnnelik.

3. Tunned tema vastu tõmmet

Isegi pärast aastaid suhtes olemist tunned tema vastu füüsilist tõmmet. Mõnikord lihtsalt vaatad oma meest ja mõtled, kui seksikas ta on.

4. Ta on ustav

Sinu tulevane abikaasa peaks olema ustav ja sinule täielikult pühendunud. Tal on silmi ainult sinu jaoks ja sa ei pea kunagi muretsema, et ta võib sind teise naisega petta.

5. Ta on hea kuulaja

Mees, kellega abiellud, peaks oskama sind tõeliselt kuulata. Ta pöörab tähelepanu kõigele, mida ütled. Hea mees hoolib tõeliselt sellest, mida sul rääkida on.

6. Ta on hooliv ja romantiline

Hooliv mees on alati hinnas. Ta teeb asju kõigest selle pärast, et sind naeratama panna. Hea mees teab, et väikesed asjad loevad ja ta tahab sind panna end eriliselt tundma.

7. Ta on armas

Ta mõtleb alati sinu tunnete peale ning avaldab sulle oma tegude ja sõnadega armastust. Ta tahab sind igal hommikul ja õhtul suudelda ning käitub sinuga alati armsalt.

8. Ta hindab sind

Ta võib sulle ühel hetkel lihtsalt öelda, et näed ilus välja. Ta kiidab sind oma sõpradele ning teab, et tal on sinuga vedanud. Hea mees teab, et oma partnerit ei tohi kunagi enesestmõistetavalt võtta.

9. Ta sobib sinu ellu

Veedate aega teineteise peredega ja olete iga olulise sündmuse ajal üksteise kõrval. Ta hoolib sinu sõpradest ja pereliikmetest ning tahab neile meeldida. Selline mees sobib sinu ellu ideaalselt.

10. Ta on valmis sinu heaks kõike tegema

Ta teeb sinu nimel vajadusel ohverdusi, et sind õnnelikuks teha. Lisaks planeerib ta tegevusi, mis sulle kindlasti meeldivad. Ta on sinu nimel valmis kõike tegema, sest ta armastab sind tõeliselt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles