Lühike ülevaade, mida toob sügis erinevatele päikesemärkidele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Stefanie Iris Weiss ja Sherene Schostak on kaks astroloogiahuvilist naist, kes tegutsevad ühiselt The Saturn Sisteris nime all. Need naised teavad näiteks seda, et päikesemärk võib mõjutada inimese stiilitaju ja sedagi, mida lubavad planeedid erinevatele päikesemärkidele sügiseks.

Weiss ja Schostak on veendunud, et inimese stiilitaju mõjutab see, millal ta on sündinud, kirjutab Style Caster. Näiteks tulemärgid – Jäär, Lõvi, Ambur – kipuvad eelistama silmapaistvaid ja julgeid värvitoone. Maamärgid – Sõnn, Neitsi, Kaljukits – tunnevad end mugavamalt, kui neid ümbritsevad tagasihoidlikumad ja maalähedasemad toonid.

Veemärgid – Vähk, Skorpion, Kalad – jumaldavad rohelist, sinist ja neile meeldib romantiline ning naiselik välimus. Õhumärgid – Kaksikud, Kaalud, Veevalaja – kannavad enesekindlalt välja julgeid mustreid ja omapäraseid lõikeid. 

Mida toob kaasa sügis?

Jäär

Sügisel ootavad sind ees positiivsed tööalased väljakutsed – täpselt sellised, mis panevad sinu mootori tööle. Võimalik, et see sügis tuleb väga kiire ja sul on rohkem tegemist, kui viimase 12 aasta jooksul, aga kiire elutempo on just see, mis sulle meeldib.

Sõnn

Sinu armuelu puhkeb sel sügisel tõeliselt õitsele. Armusuhted on tugevad ja mida lähemale talv jõuab, seda tugevamaks need muutuvad.

Kaksikud

Sel sügisel saavad inimsuhted sinu jaoks sügavama tähenduse – enam ei paku sulle rahuldust lihtsameelsed või pealiskaudsed suhted. Unusta Tinder, lõpuks ometi oled valmis end pikaajaliselt siduma.

Vähk

Sügisel saab sinust superhea suhtleja – muutud tööl lausa asendamatuks ja sinu karjäär hakkab kiire tempoga edasi liikuma. Suhtle julgelt!

Lõvi

Armsad Lõvid, olge valmis sel sügisel suurteks asjadeks. Planeetide seis on väga soodne ja ilmselt toob see teie õuele majandusliku edu, mida olete ammu oodanud. Tööalased «seemned», mille juba ammu mulda pistsid, hakkavad lõpuks vilja kandma.

Neitsi

Neitsil läheb sel sügisel hästi nii tööl kui eraelus. Veelgi enam – 2015. aastal sügisel saab alguse Neitsi elu parim aasta.

Kaalud

Sel sügisel tahavad Kaalud veidi oma hingeelu paljastada. Kaaludel tekib kõige vastu sügavam huvi ja suhted saavad sellest kindlasti uut hingamist.

Skorpion

Sügisel on sinu jaoks kõige olulisem seltskonnaelu ja suhted sõprade-tuttavatega. Otsi julgelt uusi tutvusi, nendest võib sõltuda sinu õnn nii töö- kui eraelus.

Ambur

Sel sügisel võtad sa kõike väga tõsiselt – oled lõpuks valmis nii oma karjääris kui ka suhetes astuma olulise sammu edasi. Enam ei tegele sa asjadega pealiskaudselt, elu algab siin ja kohe.

Kaljukits

Sügisel tunned end omas nahas väga hästi ja see motiveerib sind laiendama oma maailmapilti ning sa soovid rohkem reisida. Reisimine tuleb sulle ka kasuks – mida kiiremini lähed uusi riike avastama, seda kiiremini liigud ka karjääriredelil ülespoole.

Veevalaja

Veevalaja jaoks on sügisel armastus väga tähtsal kohal. Eelistad iseseisvust ja planeetide mõjul hakkad asju sügavuti uurima.

Kalad

See sügis saab olema lausa vaimustav, eriti armuelus. Oled vallaline? Mitte enam kauaks. Kui oled suhtes või kihlatud, muutub teie suhe paremaks, kui see siiani on olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles