Kavalad suhtenipid, mida õnnelikud paarid kasutavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea suhe on mänguline ja partner muudab alati su tuju heaks. Isegi kõige tõsisemad hetked võivad olla lõbusad.

Väikesed harjumused ja tegevused võivad muuta suhet tunduvalt paremaks. Yourtango jagab kaheksat kavalat suhtenippi elust enesest, mida õnnelikud paarid kasutavad. Proovi neid ja teie suhe muutub veelgi toredamaks!

1) Kui te ei suuda oma partneriga otsustada, mida süüa teha või mis filmi vaadata, siis mängige mängu. Üks partneritest kirjutab üles viis varianti ja seejärel teine välistab nendest kaks. Siis see partner, kes variandid üles kirjutas, välistab nendest ülejäänud kaks. Nii jääbki alles üks variant ja te ei pea kulutama rohkem aega otsustamisele.

2) Kui üks partneritest teeb süüa, siis teine peab pesema nõusid. Nii on kõige õiglasem.

3) Igal kooselaval paaril peaks olema üks selline tuba, kuhu saab vajadusel peitu minna. Vahel on lihtsalt vaja aega iseendale ja selleks võiks olla eraldi koht, kus saab rahulikult lugeda, uinakut teha või telefoniga rääkida.

4) Oma partnerile tuleb isegi väikeste asjade eest tänulik olla. Isegi kui tegemist on lihtsa majapidamistööga, näiteks prügi väljaviimine, siis avalda oma kallimale selle eest tänu.

5) Ära nori oma kallimat, kui ta eksib ebaolulistes asjades. Näiteks kui su partner räägib, et Steven Spielberg on Star Warsi režissöör, siis ära hakka teda selle faktivea pärast kohe narrima.

6) Kui teine inimene tunnistab oma süüd, siis võta vabandus vastu. Tülitsedes võib olla raske ära leppida, kuid võite välja mõelda oma kindla vabandamisrutiini: kui lepite ära, siis teete koos pärast midagi toredat.

7) Mõtle enne, kui ütled. Kui teil on käsil tõsisem vestlus, siis kaalu oma sõnu hoolikalt – pärast ei saa sa neid enam tagasi võtta. Võid partnerile oma jutuga tahtmatult haiget teha ja pärast on seda raske parandada.

8) Pingelistes olukordades mõtle oma partneri headele omadustele. Näiteks kujutle ette, et teed filmi ja pead välja mõtlema sellise stsenaariumi, kus peategelaseks on sinu partner, kellel peavad olema head omadused. Nii on sul võimalik näha asju rohkem oma partneri vaatenurgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles