Tõelise armastuse otsing viis paari ümbermaailmareisile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Armastus on imeline, ent müstiline asi. Me kulutame suure osa oma elust selle maagilise tunde jahtimisele, otsides taga seda üht ja ainuõiget inimest, kes suudaks taltsutada meie südant ja hinge. Aga kui paljud meist teevad aeg-ajalt pausi ja küsivad endalt: mis on õigupoolest tingimusteta armastus?

Paljud ei oskaks sellele küsimusele vastata, Ryan Fontana ja Molly Joseph on ilmselt ühed vähestest, kes võivad vastusele ligilähedal olla. Fontana ja Joseph võtsid koos ette imelise teekonna ümber maailma, et luua oma reaalsus ja avastada koos elu mõtet, kirjutab Elite Daily.

Paari eesmärk oli lihtne: elada täielikult hetkes, eelistada armastust hirmule, öelda alati seiklustele «jah», astuda mugavustsoonist välja. Nad müüsid maha kogu oma maise vara, lõpetasid töösuhted – mõlemad töötasid DJ-na –, pakkisid asjad ja astusid koos vastu seiklustele.

Vahetult pärast reisi algust kirjutas Molly Joseph sotsiaalmeedias: «Hullumeelne on mõelda, et kõigest kolm aastat tagasi avastati mul vähk ja ma käisin mööda New Yorgi arste… kui ma mõtlen sellele, kus ma olen olnud ja võrdlen seda sellega, kus ma nüüd olen, tean ma kindlalt, et kõik on võimalik ja unistused võivad teoks saada. Ma tean, et mõõnaperioodid muudavad tõusud palju magusamaks, et ilma langusteta polekski tõusu ja elu oleks mõttetu.»

Mida nad oma reisi jooksul avastasid? Ryan Fontana kirjutab Instagramis: «Jagades end täielikult partneriga, valgustame kõiki neid osi enda juures, mida siiani oleme pimeduses hoidnud, muutes seeläbi end täiesti armastusväärseks. See ongi tingimusteta armastus.»

Vaata pilte ilusast reisist Ryani või Molly Instagramist!

A photo posted by RYAN FONTANA (@fonteezie) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles