Seitse ebatraditsioonilist ideed esimeseks kohtinguks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord võivad esimesed kohtingud tunduda nagu tööintervjuud: te istute teineteise vastas ja esitate kordamööda küsimusi. Kuid need ei pea alati olema niivõrd piinlikud.

Tavaliselt minnakse esimesel kohtingul kuhugi restorani või kohvikusse sööma. Elite Daily soovitab loobuda traditsioonilistest esimestest kohtingutest ja proovida midagi hoopis teistsugust:

1) Festival

Suvel toimub palju erinevaid festivale ja kui midagi on sinu kodukandi lähedal, siis kindlasti tasub sellest osa võtta. Eriti hästi sobiksid esimeseks kohtinguks näiteks toidufestivalid − proovige koos kaaslasega uusi erinevaid maitseid ja nautige mõnusat õhkkonda. Nii saate kõhu täis ilma restorani minemata ja vestlus on palju loomulikum.

2) Vabaõhukino

Kinno minemine on üks traditsioonilistest esimestest kohtingutest, kuid miks mitte anda võimalus välikinole? 70ndate ja 80ndate Ameerika armastusfilmides käivad paarid vabaõhu- või autokinos kohtingutel. See on lõbus ja romantiline ajaveetmise viis. Uuri, kas sinu lähedal toimub taoline kinoseanss, ning võtke sellest võimalusel osa.

3) Jalgrattasõit

Jalgrattasõit võib küll tunduda hirmuäratav, kui sa ei tee sporti, aga tegelikult pole see üldse raske. Seda saab teha ka aeglasema tempoga ja rahulikult. Korraldage oma esimene kohting hea ilmaga värskes õhus ja sõitke ratastega ilusates kohtades. Vahepeal võite teha piknikku ja siis tekib võimalus teineteisega lähemalt tutvuda.

4) Teemapark

Teemapark on hea viis, kuidas teha midagi lõbusat värskes õhus. Teil tekib võimalus näidata oma seikluslikumat poolt, mis muudab kohtingu romantiliseks.

5) Loomaaed

Kui armastate mõlemad loomi, siis miks mitte minna esimesele kohtingule loomaaeda? Kindlasti veedate seal kvaliteetaega ning teil on väga tore koos loomi vaadata. Tegevus tundub küll lapselik, aga pakub tegelikult ka täiskasvanutele suurt rõõmu.

6) Veini degusteerimine

Kellele ei meeldiks vein? Kui lähete esimesel kohtingul veini degusteerimisele, siis saate kindlasti rääkida palju oma maitsetest. Lisaks sellele saate aimu oma partneri huumorisoonest ja käitumisest.

7) Jalutamine

Kõige lihtsam on minna esimesel kohtingul lihtsalt jalutama. Saate rääkida palju juttu ja nautida loodust. Lihtsuses peitub võlu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles