Kuidas tõmmata oma huultele rohkem tähelepanu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Huuled on üks kõige ilusam ja praktilisem näoosa − neid kasutatakse söömiseks, rääkimiseks ja suudlemiseks. Hoolitse nende eest, et kõik märkaksid nende ilu!

Huultega saab edukalt tõmmata ka meeste tähelepanu, kirjutab Allwomenstalk. Siin on mõned soovitused, kuidas oma huulte eest hoolitseda ja neid rõhutada:

1) Koori oma huuli

Lisaks näonahale on soovitatav ka huuli aeg-ajalt koorida. Koori huuli kord nädalas, et saada lahti surnud naharakkudest ja et need näeksid elujõulisemad välja. Kõige parem on teha koorija kodustest vahenditest: võta supilusikatäis pruuni suhkrut ja sega see veidi meega. Pane segu huultele, hoia seda minut aega peal ning seejärel pese maha.

2) Pane huultele jumestuskreemi

Huulte värvimine on hea viis, kuidas huultele tähelepanu tõmmata. Kuid paljud huulevärvid kuluvad väga kiiresti maha. Selle pärast tasub enne huulte värvimist tupsutada nendele veidi jumestuskreemi. See hoiab värvi kauem peal ja jätab huultest täidlasema mulje.

3) Kasuta huulepliiatsit

Huulepliiats peaks olema iga naise kosmeetikakotis. Vali omale huulepulgaga sama tooni huulepliiats ning kasuta seda, et saaksid huultele ilusa kontuuri joonistada.

4) Puuduta oma huuli

Huultele tähelepanu tõmbamiseks ei pea alati neid värvima. Kui sa oled oma silmarõõmuga koos, siis saab huulte kerge limpsimise või puudutamisega samuti tähelepanu tõmmata. Mängi oma huultega, see mõjub vägagi seksikalt.

5) Otsi huulevärv, mis sulle sobib

Sa ei taha oma huultele tähelepanu tõmmata valedel põhjustel! Selle pärast vali omale selline huulepulga toon, mis sulle tõeliselt sobib. Katseta erinevaid toone ja sobita neid oma riietustega

6) Ära kanna tugevat silmameiki

Kui sa tahad oma huuli rõhutada, siis sa ei tohiks kanda tugevat silmameiki. Seda tehes läheb kõigi tähelepanu automaatselt silmadele. Vali, kumba sa rõhutada soovid!

7) Kasuta läbipaistvat huuleläiget

Pärast huulte värvimist võid kasutada ka läbipaistvat huuleläiget. Siis tunduvad huuled eriti mahlakad ja tõmbavad oma säraga veelgi rohkem tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles