Peamised vead, mida tehakse kuivšampooni kasutamisel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuivšampoon on imeline abivahend siis, kui juuksed on mustad ja ei jõua neid pesta. Siiski peab selle kasutamisel järgima teatuid juhtnööre, et see annaks parima tulemuse.

Good Housekeeping toob välja kõige levinumad vead, mida tehakse kuivšampooni kasutamisel:

1) Seda piserdatakse liiga peanaha lähedalt

Selleks, et saada ühtlaselt ilus tulemus ning vältida juuste valgeks muutumist, piserda kuivšampooni pealaest umbes 25 cm kauguselt.

2) Seda pannakse liiga palju

Kui su juuksed on rasused, siis õige kogus kuivšampooni võib nende välimust tunduvalt parandada. Kuid kui paned seda liiga palju, siis näevad juuksed elutud välja. Piserda juustesse veidi kuivšampooni ja oota mõni minut − kui sul on tunne, et juuksed näevad ikka rasused välja, siis võid seda natuke juurde panna.

3) Seda pannakse juustes valesse kohta

Ära piserda kuivšampooni kogu juustesse! Pane seda ainult juurtele − alumised otsad tavaliselt ei näe rasused välja. Kui paned seda kogu juustesse, siis ei näe need enam nii head välja.

4) Seda ei masseerita sisse

Kui sa ei hõõru kuivšampooni laiali, siis ei jää tulemus kõige parem ning juuksed näevad endiselt rasused välja.

5) Vale värvi kasutamine

Saadaval on ka toonitud kuivšampoone. Kui sul on tumepruunid juuksed ja kasutad blondidele mõeldud kuivšampooni, siis jääb mulje, nagu sul oleks jahu juustes. Vali kuivšampooni juuste värvi järgi või kasuta värvitut kuivšampooni.

6) Seda hõõrutakse liiga ruttu laiali

Piserda kuivšampooni juustesse ja oota veidi. Alles mõne minuti pärast masseeri see juuste sisse, sest muidu ei jõua šampoon toimida.

7) Seda kasutatakse iga päev

Kuigi kuivšampoon on hea abivahend, siis on seda soovitatav kasutada ainult erandjuhtudel. Üldiselt mõjub juustele paremini, kui pesed neid tavalise šampooniga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles