Hoiatavad märgid, et mehe kiindumus on muutunud haiglaseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik naised armastavad meeste tähelepanu ja armsaid žeste. Kuid vahel võib kiindumus ületada kõik piirid ja muutuda lausa haiglaseks.

Kas sa oled kunagi mõelnud, et sinu kallim on sulle liiga palju pühendunud ja oled tema kinnisidee? Allwomenstalk toob välja seitse hoiatavat märki, et mehe kiindumus on muutunud haiglaseks:

1. Ta kiirustas sinuga suhtesse

Kui mehe kinnisideeks oli sinuga suhtesse astumine ja ta tahtis seda teha võimalikult ruttu, siis see on haiglase kiindumustunde esimeseks märgiks. Olete käinud kohtamas alles paar nädalat ja juba tahab ta sind teistele tutvustada oma tüdruksõbrana. Suhtu sellistesse meestesse skeptiliselt, sest nad võivad olla väga meeleheitel.

2. Ta näeb ainult sind

Kas ta veedab väga vähe aega oma sõpradega ja tahab ainult sinuga koos olla? See tähendab, et ta näeb oma elus ainult sind. Selline suhe võib muutuda aga väga lämmatavaks, kui ühel osapoolel pole üldse enda isiklikku elu.

3. Ta on väga armukade

Suur põhjuseta armukadedus on samuti üheks hoiatavaks märgiks, et mees on sinusse haiglaselt kiindunud. Kui ta läheb juba selle pärast närvi, et sa tervitad oma meessoost kolleegi, siis on tegemist väga omandihimulise mehega. Armukadedus võib mõjuda suhtele väga laastavalt ja tekitab palju tüli.

4. Ta ei suuda oma emotsioone kontrollida

Kas su mees vihastab iga väiksemagi asja peale? Haiglaselt kiindunud mees võib närvi minna isegi siis, kui naine ei saa temaga kokku saada. Ka vastamata telefonikõned ja sõnumid põhjustavad palju tüli. Selline suhe on väga ebatervislik ja mõjub naisele halvasti.

5. Ta teab sinu kohta isiklikku informatsiooni

Veidraks muutub asi siis, kui mees teab sinu kohta sellist isiklikku informatsiooni, mida sa pole temaga ise jaganud. See tähendab, et tõenäoliselt on ta salaja sinu tausta uurinud ja oled muutunud tema kinnisideeks.

6. Ta jälitab sind

Isegi kui te pole ühiseid plaane teinud, siis satud temaga juhuslikult kokku. Või siis ilmub ta põhjuseta ja etteteatamata sinu ukse taha. Sellise mehega tasub olla ettevaatlik, sest tema kiindumus sinu vastu võib olla haiglane.

7. Ta keeldub suhet lõpetamast

Kui sulle enam ei meeldi mehe suur armukadedus ja käitumine ning tahad suhet lõpetada, siis tõenäoliselt ei ole ta sellega nõus. Ta võib hakata anuma, et talle uue võimaluse annaksid ning muutuda tõeliselt meeleheitlikuks. Haiglase kiindumusega mees ei austa sinu soove ja mõtleb ainult enda peale.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles