Kuidas tutvuda uute inimestega, kui sul on vähe vaba aega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sul on kiire elutempo, siis võib uute inimestega tutvumine olla väga keeruline. Mida aga teha siis, kui otsid uusi tutvusi ja tahaksid leida omale partnerit?

Aastate jooksul on tunduvalt muutunud see, kuidas uusi inimesi kohatakse. Kui vanasti abielluti ainult oma perekonnatuttavatega, siis nüüd võib partnerit leida paljudest erinevatest kohtadest. Female First annab nõu, kuidas tutvuda uute inimestega, kui sul pole palju vaba aega.

Tööüritustel ­− Kui pead minema töö asjus mõnele üritusele, siis kohtad kindlasti seal palju oma valdkonna inimesi. See on väga mugav viis tutvuda uute inimestega. Ole julge ja tee inimestega juttu − võib-olla leiad endale töö ajal tulevase hea sõbra või partneri.

Koolitustel − Kuigi sul on tihe elugraafik, leiad mõne koolituse jaoks kindlasti natukene vaba aega. Kui see on seotud sinu tööga, siis on ehk võimalus minna sinna isegi töö ajal. Saad koolitusest kindlasti targemaks ning samal ajal ürita olla avatud ja sõbralik, et uusi tutvusi ligi meelitada.

Kohvikutes − Paljud vallalised ei julge minna teise inimesega rääkima, kui teda ümbritseb seltskond. Mine lõuna ajal üksi kuhugi kohvikusse sööma. Kui oled harjunud lõunal käima koos töökaaslastega, siis proovi vahelduse mõttes minna ilma nendeta. Võib-olla on ka keegi teine vallaline samal ajal seal kohvikus ja julgeb sinuga rääkima tulla. Alati võid ka ise teha esimese sammu, kui sulle pakub mõni inimene huvi.

Kiirkohtamistel − Tegemist on uue paaripaneku vormiga, kus rühm vallalisi inimesi kohtub kindlal ajal mõnes kohvikus ning neid pannakse vaheldumisi paari, et saaksid üksteisega tutvust teha. Uuri, kas sinu kodu lähedal toimub midagi sellist, ning võimaluse korral võta kindlasti osa.

Internetis − Tänapäeval on see kõige mugavam ja kiirem viis, kuidas leida omale uusi tutvusi. Olemas on palju erinevaid kohtingulehekülgi, kus vallalised inimesed otsivad omale kaaslast. Paljud on leidnud omale nende kaudu partneri kogu eluks. Anna internetile võimalus − sul ei ole midagi kaotada!

Rühmatreeningutes − Isegi kui sul on kiire elutempo, siis on oluline oma tervise pärast teha paar korda nädalas trenni, ning selleks lihtsalt tuleb aega leida. Hea variant selleks on rühmatreeningud, kus võid kohata ka uusi inimesi. Saad ennast vormi, leiad omale uue tegevuse ja võib-olla saad ka uusi sõpru.

Toidupoodides − Me kõik peame sööma ja kui käid kohalikus toidupoes iga päev, siis jäävad kindlasti mõned näod meelde. Ole ka poes käies avatud suhtumisega ning ole valmis inimestega juttu tegema. Kes teab, äkki kohtad oma tulevast partnerit toidupoes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles