Meestele: milliseid pilte mitte kunagi Tinderisse postitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtinguäpp Tinder on populaarne nii meeste kui ka naiste seas. Kaaslase leidmiseks tuleb sinna endast pilte postitada.

Piltide valikuga tuleb olla aga ettevaatlik. Cosmopolitan.co.uk annab meestele nõu, milliseid pilte mitte kunagi Tinderisse postitada.

1) Selfid. Kas sul pole ühtegi sõpra, kes sinust pilti teeks? Või meeldib sulle lihtsalt tähelepanu ja pildistad ennast igal võimalikul hetkel nagu teismelised tüdrukud?

2) Lastega pildid. Kui postitad lapsega pilte, siis kindlasti kirjuta alla, kes see laps on. Muidu hakkavad naised mõtlema, mida see tähendada võib. Kuigi täiesti normaalne on olla üksikisa, siis oma last naiste võrgutamiseks kasutamine ei ole sobilik.

3) Kuumade tüdrukutega pildid. See tekitab naistes vastuolulisi tundeid. Siiski peletab see pigem neid eemale, kui jätad endast naistemehe mulje.

4) Tavaliste tüdrukutega pildid. Kas ta on sinu õde? Sinu tüdruk? Või suisa abikaasa? Naistel pole õrna aimugi!

5) Pulmas tehtud pildid. Kui sa oled pulmas ja ülikonnas, siis kindlasti kirjuta selgituseks alla, et sa ise ei abiellunud.

6) Pildid kuulsustega. Sellised pildid tekitavad tunde, et võid olla jälitaja ning pressisid pildi kuulsuselt välja.

7) Grupipildid. Milline mees sa pildilt oled? Grupipildid tekitavad naistes alati segadust ning need tasub jätta pigem Facebooki.

8) Pildid hobidest. Vastupidiselt üldlevinud arvamusele ei taha naised näha pilte, kus mees teeb sporti. Su hobi võib olla küll lahe, aga kiivrites või suurte prillidega pildid ei ole väga seksikad.

9) Väga erineva välimusega pildid. Kui postitad endast pilte erinevate soengute ja stiilidega, siis ei saa naised aru, milline mees sa tegelikult oled.

10) Ainult päikeseprillidega pildid. Silmad on tähtsad ja naised tahavad neid näha. Seega ära varja neid iga pildi peal!

11) Sportautodega pildid. Isegi, kui see sportauto on sinu enda oma, siis ei tasu sellega eputada. Muidu hakatakse sind tahtma ainult raha pärast.

12) Joonistused sinust. See pole siiski sama mis tavaline pilt ega anna head ülevaadet.

13) Ainult üks pilt. Naised tahavad näha rohkem pilte!

14) Autoga sõitmise ajal tehtud pildid. Väga ebaseksikas on teha endast sõitmise ajal selfisid, liiati on see keelatud ja võid sellega liikluses teistele ohtu tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles