Video: Väärika peiu pulmahobune aeti marihuaana abil perutama?

Aili Ohlau
, Lemmik.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihki peig perutava pulmahobuse seljas
Sihki peig perutava pulmahobuse seljas Foto: YouTube kuvatõmmis

Väärikas peig, kes soovis Kanadas sikhide kombel hobuse seljas pulmatseremoonia alguses ratsutada, tegi kõmu tekitanud õhusõidu. Erinevatel allikatel oli pulmahobuse perutamise põhjuseks see, et kas hobusele anti eelnevalt marihuaanat või siis tekitasid ratsaniku aksessuaarid hobusele ebamugava tunde.

Videost on näha, et peigmees ronib uhkes rüüs pulmahobusele selga paremalt küljelt ehk valelt poolt, mille peale tahab loom kohe ratsanikust vabaneda. Pulmalised tulevad peiule appi, kuid sel ajal, kui teda üritatakse upitada sadulasse taas korralikult, pääseb hobune händleri käest lahti.

Peru hobune tormab selle peale galoppis minema ning peigmees, kes ei suuda hobust juhtida, lendab suures kaares maha. CBC News teatel pääses peigmees õnneks suuremate vigastusteta.

Hobuse omanik kurtis hiljem, et peigmehe kingad ja rüü võisid hobust torkida ning see põhjustas pulmahobuse perutamise.

Üks pealtnägijatest rääkis portaalile vancitybuzz.com, et hobusele anti enne tseremooniat marihuaanat. Algupärases videos on näha, kuidas treileris olevale hobusele antakse midagi süüa ning video filmija sõnab: “he’s gonna feed the horse some weed.”

Hobune Misty olevat osalenud paljudes India pulmades. Antud juhul ei olnud aga peigmees kuulanud händleri nõuannet torkivad jalanõud jalast võtta või teiste vastu vahetada.

Pärast seda, kui video internetti avalikult üles pandi, on juba mõned kliendid teatanud, et ei soovi seda hobust oma pulmas kasutada.

Sihkide ja hindude perekondades on traditsiooniks, et peigmees ratsutab enne pulmatseremooniat valgel hobusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles