Põhjused, miks on hea olla kolleegiga suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastus võib tekkida ka tööpostil olles. Kuigi alguses võib suhe kaastöötajaga tunduda hirmutav, siis tegelikult on see mitmel alljärgneval põhjusel hea.

1. Pole vahet, kas pead tegema ületunde või lihtsalt kaua töötama – sa näed ikka oma partnerit. Enamikel paaridel sellist luksust pole, et saavad koos olla ka tööl, kirjutab Cosmopolitan.com. Kas su partner kurdab, et ei näe sind piisavalt tihti? Mine võimalusel talle tööpostile külla.

2. Te käite seitse korda nädalas koos söömas, sest töölõunad lähevad ka arvesse. Sellisel juhul on kvantiteet olulisem kui kvaliteet. Käite koos lõunat söömas ja see annab teile igapäevaselt võimaluse rohkem koos aega veeta ja juttu rääkida.

3. Te mõistate lugusid töö juurest. Kui teised paarid ei saa niivõrd detailselt oma töökaaslastest rääkida, siis teil on see võimalus olemas. Teil on ühised kolleegid ja saate rääkida nendest vabal ajal.

4. Teil on ühised vihaobjektid. Kui on vaja töö üle kurta, siis on partner õige inimene kuulamaks, sest tema mõistab olukorda täielikult.

5. Te olete töö ajal vähemalt korra seksinud. Ära valeta – üks teie lõunapausidest kujunes kindlasti seksipausiks, tänu millele oli ülejäänud tööpäev talutavam.

6. Ta saab sind aidata tööülesannetega. Kui enamik paarid saavad tööpingete korral teineteist ainult julgustada, siis sinu partner saab sind reaalselt aidata. Tänu temale võid tööülesanded palju kiiremini tehtud saada.

7. Kui sul on töö juures paha päev, siis partner saab sind päriselus lohutada. See on palju parem kui see, et saadate teineteisele töö ajal sõnumeid.

8. Te olete võimsad partnerid nii eraelus kui ka tööl. Tänu koostööle õnnestub teil töö juures palju asju korda saata. Võib-olla saate tulevikus lausa oma enda firma luua.

9. Sa ei ole armukade, kui su partner suhtleb teiste kolleegida. Sa tunned kõiki ühiseid töökaaslaseid ja selle pärast ei teki sul ka armukadedust, kui partner nendega suhtleb.

10. Firmapidudel on tore koos käia. Sa ei pea muretsema, et su partneril on imelik olla või igav koos sinu töökaaslastega. See on siiski ka tema firmapidu!

11. Te aitate teineteisel areneda. Võib-olla ei tööta te mingil hetkel enam koos. Võimalik, et aitasite teineteisel saada uue töö. Teil on erialaseid tutvuseid ning tänu sellele võid tänu partnerile saada tulevikus veelgi parema töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles