Flirtimistehnikad, mida mehed tegelikult vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tihti arvavad naised romantiliste filmide põhjal, et teatud käitumine tekitab meestes tähelepanu ja kiindumust. Kuid tegelikult see nii ei ole.

Naised kasutavad vahel meestega flirtimiseks selliseid tehnikaid, mis ei avalda neile üldse muljet. Cosmopolitan.com toob need vihatud moodused välja.

1) Rääkimine nagu lapsega − Kui kasutad mehega rääkimiseks sellist hellitavat tooni nagu lastega suheldes, siis ei ole see üldse seksikas ega ligitõmbav. See on pigem häiriv ja seda ei tasu mitte mingil juhul teha.

2) Mehelt asja äravõtmine ja ise kandmine − Kui mehel on näiteks kaabu peas, siis ei meeldi talle üldse, kui naine tuleb ja võtab selle talt ära ning paneb endale pähe. Naisele võib see tunduda küll armas žest, aga mehed peavad seda varastamiseks ning see ei jäta sinust head muljet.

3) Vestluse arendamiseks lolli mängimine − Kui naine pöördub mehe poole mõne tobeda palve või küsimusega lihtsalt selle pärast, et leida suhtlemiseks ettekääne, siis ei ole see üldse seksikas. See flirtimistehnika on tihti läbinähtav ja selle peab enne hoolega läbi mõtlema.

4) Raskesti kättesaadava mängimine − Ära saada mehele segaseid signaale, kui sa teda tõeliselt tahad. Strateegiliselt raskesti kättesaadava mängimine ei meeldi meestele ja tekitab lõpuks vastumeelsust. See flirtimistehnika on lihtsalt kõigi jaoks väsitav.

5) Oma juustega pidev mängimine − See jätab meestele mulje, nagu sul oleks mingi putukas juustes kinni. Kui liiga tihti mehe ees oma juukseid katsud, siis see muutub lõpuks väga häirivaks ja ei ole üldse ligitõmbav.

6) Armukadedaks muutmine − Kas tahad muuta oma silmarõõmu armukadedaks ja flirdid selle pärast tema ees teiste meestega? See on väga halb flirtimistehnika, mis tekitab meestes vastumeelsust.

7) Teesklemine, et teil on ühine huvi − Ära valeta oma silmarõõmule kunagi endast parema mulje jätmiseks. Hiljem tulevad need valed kindlasti välja ja oma suhet ei tohi üles ehitada valedele.

8) Imelike emotikonide kasutamine − Tänapäeval on virtuaalmaailmas suhtlemiseks loodud palju erinevaid emotikone. Kuid kasuta esialgu kõige lihtsamaid emotikone, et meest mitte liialt segadusse ajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles