20 asja, mida kõik inimesed suhtes olles väärivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled õnnelikus suhtes? Hea suhe toob välja inimeste parimad küljed ja muudab nad elurõõmsamaks.

Halb suhe võib aga mõjuda emotsionaalselt laastavalt. Lifehack.org toob välja 20 asja, mida kõik inimesed väärivad suhtes olles:

1. Naeru

Su partneril võib olla küll hoopis teistsugune huumorisoon kui sinul, aga tema naljad ajavad sind ikkagi naerma. Õnnelik suhe on täis naeru ja lõbusaid hetki.

2. Kedagi, kellega seiklustele minna

Maailmas on palju huvitavaid kohti, mida tasub avastada. Õnnelikus suhtes tahate pidevalt ühiseid seikluseid ette võtta ning koos uusi asju kogeda ja näha.

3. Turvalisust

Õnneliku suhte oluliseks osaks on turvatunne. Su partner toetab sind igas olukorras ja saad tema peale lootma jääda. Sa ei pea kartma, et kui sul on elus raske periood, siis võib ta su maha jätta.

4. Kedagi, kellel on alati hea meel sind näha

Pärast aastaid suhtes olemist ei pruugi teil olla küll liblikaid kõhus, kuid olete siiski õnnelikud, kui teineteist näete. Isegi kui sul on halb tuju, siis partneri nägemine muudab tuju paremaks.

5. Kirge

Spontaansed suudlused ja kirglik seks pakub palju lõbu. Isegi kui teil ei ole seda palju, siis tead ikka, et partner jumaldab ja armastab sind.

6. Kedagi, kellega kaua üleval olla

Aeg-ajalt olete koos kaua üleval ja teete midagi toredat: vaatate filmi, käite jalutamas või väljas pidutsemas. Igal juhul on see lõbus ja muudab teie tuju heaks.

7. Kedagi, kes esitab sulle väljakutseid

Õnnelikus suhtes partnerid hindavad ja austavad teineteist. Te arenete pidevalt koos ja pakute üksteisele uusi väljakutseid.

8. Väikeseid armsaid žeste

Väikesed armsad žestid on need, mis näitavad tõelist armastust. Need näitavad, et mõtlete teineteise peale pidevalt ja siiralt armastate oma partnerit.

9. Mõistmist

Sa võid olla ülimalt emotsionaalne või armastada rämpstoitu süüa – igal juhul sinu partner mõistab sind. Sa meeldid talle täpselt sellisena, nagu sa oled.

10. Kedagi, kellega lollitada

Elu on raske ja oluline on seda mitte liiga tõsiselt võtta. Teile meeldib koos tantsida, mänge mängida ja muud moodi lõbutseda.

11. Kedagi, kes sind toetab

Heas suhtes partnerid ergutavad teineteist ja aitavad tähtsaid otsuseid vastu võtta. Partner pakub sulle tingimusteta armastust ja tuge.

12. Vastastikust usaldust

Te ei tohiks pidevalt muretseda, et üks teist petab või teeb midagi halba. Te armastate ja toetate teineteist igas olukorras ning teie vahel on täielik usaldus.

13. Austust

Heas suhtes mõlemad partnerid imetlevad ja austavad üksteist.

14. Kuriteokaaslast

Hädavalede korral toetate teineteist ja ei reeda oma partnerit.

15. Vabadust

Tervislikus suhtes mõlemad partnerid saavad aru, et kõikidel inimestel on vaja veidi vabadust ja ruumi, et tegeleda oma isiklike asjadega.

16. Kedagi, kes sind kaitseks

Isegi pärast pikka tööpäeva tead, et sinu partner kaitseb sind vajadusel alati ja toetab sind kõikides tegemistes.

17. Kedagi, kes kuulab sind lõpmatuseni

Sa räägid partnerile tööl juhtunud sündmustest ja ta kuulab sind huviga ning mõtleb kaasa. Ka sina tahad teada saada kõigest, mida tema päeval tegi.

18. Intiimsust

Te hoiate jalutades kätest kinni ja vaatate rääkides teineteisele silma. Olete nii emotsionaalselt kui ka füüsiliselt lähedased.

19. Avatud suhtlust

Suhtlus on suhte üheks kõige olulisemaks osaks. Kui te saate oma partneriga vabalt rääkida kõikidel teemadel, siis olete suhtes kindlasti õnnelikud.

20. Parimat sõpra

Partner peaks olema rohkemat kui lihtsalt armastaja. Te olete parimad sõbrad ja armastate teineteist tingimusteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles