Treenerid räägivad, millega kliendid neid kõige rohkem ärritavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Spordiklubide treenerid kiirgavad positiivset energiat − see on põhjus, miks trenni minek on alati tore. Kuid ka nemad on inimesed ja teatud asjadega ajavad kliendid neid vahetevahel närvi.

Treenerid on alati väga toetavad ja elavad oma klientide arengule kaasa. Kuid siiski ajavad teatud asjad neid närvi. Spordiklubide treenerid räägivad Women’s Health Magazine’ile, kuidas kliendid neid kõige rohkem ärritavad.

Treeneri hindamine nende vanuse järgi

«Ma ei ole veel 30-aastane, aga olen juhendanud tantsutunde juba kümme aastat. Tean inimese keha ja liikumise kohta palju. Kuna olen enamikust oma klientidest noorem, siis nad ei võta mind alguses treenerina väga tõsiselt. Kuid kui nad on juba minu tundides mõnda aega käinud, siis õpivad mind väärtustama. Vanus on ainult number,» räägib treener Selena Watkins.

Trennist varem lahkumine

«Mulle üldse ei meeldi, kui inimesed lahkuvad rühmatreeningutest veidi varem ja jätavad venituse osa vahele. Venitamine on treeningu väga oluline osa ja varem lahkumine segab ka teisi,» räägib Jackie Dragone.

Suurte raskuste vältimine

«Minu üheks kliendiks on naine, kes tõstab ainult kergeid raskuseid. Ta kardab, et läheb muidu liiga lihasesse, kuigi selleks pole põhjust,» räägib Joey Conzalez.

Pidev rääkimine

«Ma ootan kliendilt, et trenni tulles pühendub ta täielikult sellele, mitte ei tegele kõrvaliste asjadega,» räägib Lena Marti.

Vales asendis treenimine

«Siserattatreeningu puhul on kehahoiak väga oluline, et lihased saaksid kõige tõhusamalt töötada. Ma tuletan oma klientidele pidevalt meelde, et õige asend on korraliku treeningu eelduseks. Tänu sellele saad treeningust kõige rohkem kasu ja ei tee oma kehale liiga,» räägib Lisa Niren.

Hilinemine

«Mind ärritavad inimesed, kes jäävad trenni väga palju hiljaks. Lisaks arvavad nad, et neil on lubatud ka juttu rääkida,» räägib Marni Rosenthal Chaikin.

Tahtmine olla kuskil mujal

«Kui inimene on juba trenni tulnud, siis ma eeldan, et ta annab endast parima,» räägib Richard Giorla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles