Asjad, mida õnnelikud paarid mitte kunagi ei tee

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõeliselt õnnelikud paarid oskavad väikestest asjadest rõõmu tunda ja nad on kahekesi koos õnnelikud.

Kas oled täisväärtuslikus suhtes? Female First toob välja asjad, mida õnnelikud paarid mitte kunagi ei tee.

Sõprade ärakasutamine

Täisväärtuslikus suhtes olevad inimesed ei pea kunagi vajalikuks sõpru enda muredega koormata. Sõprussuhted peavad alati olema kahepoolsed ja nendesse panustama peavad mõlemad võrdväärselt.

Kiirustamine

Mõnikord on paarid teinud ühiseid plaane ja ajapuuduse tõttu pidanud nende teostamiseks kiirustama. Vahel aga tulevad muud asjad ette ja mõnikord tekib tahtmine lihtsalt laiselda. Õnnelikud paarid elavad hetkes ja teevad asju omas tempos.

Mõnuainete kuritarvitamine

Igal reede õhtul pidutsemine võib olla küll lõbus, aga see mõjub tervisele ja suhtele halvasti. Õnnelikud paarid ei vaja alkoholi ja klubisid, et vabal ajal tegevust leida.

Sotsiaalmeedia liigne kasutamine

Õnnelikud paarid ei ole koos olles ninapidi nutitelefonides. Nad elavad hetkes ja naudivad teineteise seltskonda. Lisaks ei kuulu nutiseadmed õhtusöögi juurde või voodisse.

Tunnete varjamine

Tunnete allasurumine ja varjamine ei ole mitte ühelegi inimesele hea, liiati lõhestab see suhet. Õnnelikud paarid julgevad teineteisele oma tunnetest rääkida igas olukorras. Nad oskavad leida erimeelsuste korral kuldse kesktee.

Liigne toasistumine

Paarid, kes veedavad palju aega värskes õhus, on suure tõenäosusega ka õnnelikumad. Toasistumine võib muutuda halvaks harjumuseks, mis on rutiinne ja igav.

Üleolev suhtumine

Ebatervislikus suhtes olevad inimesed hindavad materiaalseid asju kõige rohkem ja arvavad, et neil on kõigele õigus. Nad ei saa aru, et kõik siin elus tuleb välja teenida ja kõike olemasolevat tuleb väärtustada.

Liiga suurte ootuste seadmine

Ebarealistlikult mõtlevad paarid lõpetavad enamasti suurte pettumustega. Seadke omale jõukohaseid eesmärke ja töötage koos nende nimel.

Käivad tööl, mida nad vihkavad

Õnnelikus suhtes olevad inimesed ei tee sellist tööd, mis neile vastumeelne on. Nad on leidnud harmoonia ja sellised tööd, mis nende igapäevaelu ei häiri.

Pidev hädaldamine

Kui midagi valesti läheb, siis on aeg-ajalt ikka lubatud vinguda. Aga kui see muutub igapäevaelu lahutamatuks osaks, mõjub see suhtele laastavalt.

Partneri enesekindluse vähendamine

Heas suhtes olevad inimesed toetavad alati oma partnerit igas olukorras. Nad motiveerivad meid ja julgustavad tegutsema isegi siis, kui kõik ei lähe esialgu plaanipäraselt.

Vimma pidamine

Õnnelikud paarid ei pea teineteise ega ka kellegi teise peale vimma. Nad teavad, et sellel pole lihtsalt mõtet − tuleb õppida inimestele andestama ja eluga edasi liikuma. Eksimine on inimlik ja kõik teevad vahel vigu.

Tuleviku pärast muretsemine

Muretsemine on ebavajalik ja tuleb elada hetkes. Õnnelikud paarid naudivad olevikku ning suunavad kogu oma energia tänasesse päeva.

Elu liiga tõsiselt võtmine

Täiskasvanud inimesed võivad endiselt naerda, lollitada ja lõbutseda. Elu on liiga lühike, et seda liiga tõsiselt võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles