Kahe lapse ema sünnitusjärgsed kõhupildid vallutasid interneti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venitusarmid on väga sagedane rasedusega kaasnev probleem.
Venitusarmid on väga sagedane rasedusega kaasnev probleem. Foto: SCANPIX

Julie Bhosale on Uus-Meremaa blogija ja toitumisnõustaja, kes sai hiljuti üleilmselt tuntuks, sest postitas enda blogisse jahmatavalt ausad pildid oma sünnitusjärgsest kehast.

Bhosale pildistas pärast teise poja sündi oma keha, et jäädvustada, kuidas see pärast sünnitust muutub. Piltidel on näha kõhu taastumist 24 tundi, 2 päeva, nädal, 2 nädalat, 10 nädalat ja 14 nädalat pärast sünnitust.

Oma blogis kirjutab naine, et tänapäeval tuuakse eeskujuks selliseid naisi nagu Kate Middleton, kes pärast sünnitust saavutavad hetkega kauni figuuri, justkui nad polekski kunagi last kandnud. Tegelikult on sellised naised suur erand ja enamasti kulub keha taastumiseks väga palju aega. See võib olla hirmus ja masendav, kuid tegelikult on see normaalne. Vaata lähemalt kõiki pilte Julie Bhosale’i blogis.

 

POST BABY BODY SNEAK PEEK! Tomorrow night I will be posting my blog "My Real Postpartum Body" sharing my real post baby...

Posted by Julie Bhosale on Monday, May 4, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles