Soovite oma suhet proovile panna? Lõigake teineteisel juukseid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Armastus tähendab usaldust. Kui sa kedagi armastad, siis usaldad talle oma elu kohta ka kõige pisemaid detaile. Ilmselt usaldaksid tema kätesse lausa oma elu. Kuidas on aga lugu juustega? Kas laseksid kallimal oma juukseid lõigata?

Juuksed on paljude jaoks väga olulised, lausa pühad asjad. Buzzfeed tegi kaks lõbusat videot, kus suhtes olevad paarid lõikavad teineteisel juukseid. Tulemused on õnneks üsna normaalsed, kuigi protsessi jälgides tuleb tunnistada, et lõpptulemust ei oska ühelgi juhul ette aimata. 

Nii mehed kui naised said enne lõikamist valida, millise juuksuri soengut nad oma partneri peal sooviksid jäljendada. Üks mees tunnistab pärast oma tüdruksõbra juuste lõikamist, et sellise asja jaoks peab kindlasti partnerit usaldama. Naine ütleb aga pärast oma kallimale soengu tegemist, et tema ei tahaks enam kunagi seda uuesti teha. «See oli liiga stressirohke. Ja kui ma oleks millegi hullemaga hakkama saanud, siis me oleks kindlasti tülli läinud,» sõnas naine.

Vaata lõbusaid videoid! Kas sina lubaksid kallimal oma juukseid lõigata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles