Populaarsust kogub meikimistehnika kestva meigi tegemiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeediat on vallanud uus meigitrend, mis on meigiproffidelt tavaliste naisteni jõudnud lahendus tumedate silmaaluste ja teiste iluvigade peitmiseks. 

«Baking» ehk küpsetamise tehnika nimetus tuleneb selles, et puudril lastakse nahasoojuse mõjul settida ja seega tõhusamalt toimida. Tegelikult pole see meigivõte just uus, kuid uus on see tavalistele naistele, kes saavad mitmete Youtube’i videote järgi baking’unt ise järele proovida, kirjutab InStyle. 

Diori jumestuskunstniku Daniel Martini sõnul on tegelikult tegemist traditsioonilise ja tavalise meigi peale kandmise tehnikaga. Eksperdi selgitusel tuleb pärast jumestuskreemi peale kandmist kasutada kreemjat peitepulka T-tsoonil, silmade all ja teistes kohtades, mida tahad heledamaks muuta ja esile tõsta. Selle peale tuleb kanda (soovitavalt läbikumav) puuder.

Puuder tuleb kanda täpselt samadele piirkondadele, kuhu panid peitepulka, et see imaks endasse peitepulgast tuleneva rasu ja teeks need kohad heledamaks. Siis tuleb lasta puudril naha peal «küpseda». Naha soojuse mõjul sulanduvad meigitooted paremini nahka ja kortsukesed ei hakka nii kergesti silma. 

10-15 minutit pärast puudri peale kandmist kasuta põsepuna harja, et liigne puuder nahalt maha pühkida. Tulemuseks on nähtavate poorideta ja matt näonahk, mis jätab meigi veatuks mitmeks tunniks. 

Igapäevaseks meigiks küpsetamistehnikat kasutada ei saa, sest tulemus võib jääda üsna raske. Pigem on see tehnika sobilik pidulike sündmuste puhul, kui tuleb pildile jääda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles