Evelin Pang naudib aega pere keskel

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Pang laulmas Valter Ojakääru lauludega plaadi esitlusel Linnateatris.
Evelin Pang laulmas Valter Ojakääru lauludega plaadi esitlusel Linnateatris. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Näitleja ning möödunud aastal ka lauljana ilma teinud Evelin Pang osutus naine.postimees.ee esimeseks lemmikuks, kelle kohta lugejad sooviksid rohkem teada saada.

«Naine, kelles on mingi eriline sära. Tema hääl on kummaliselt lummav ja temast õhkub erilisust,» kirjutas meile üks Facebooki fännilehel kommenteerija. «Juba tükk aega ei tea, kuidas tal läheb,» lisas teine.

Põhjus, miks Evelin Pangest viimasel ajal vähem kuulda, on lihtne ja mõistetav igale emale. Sarmikas näitlejanna kasvatab kodus kaht vahvat last, üle kolmeaastast tütart ning suvel aastaseks saanud poega. Just pisiperele mõeldes on Pang jätnud nii mõnegi töö praegu vastu võtmata.

Möödunud aastal paistis Evelin Pang silma aga hoopis laulmisega, võttes osa nii plaadile jõudnud Tallinna Linnateatri Valter Ojakääru laulude projektist kui ka andes välja päris oma plaadi, pealkirjaks kolm mõttelist punkti «...».

Albumiga, millel Evelin Pang esitab lemmikuid uues, talle omases ja meelepärases võtmes, jõudis Eesti Muusikaauhindade 2010 jagamisel uustulnuka kategoorias kolme nominendi hulka ning võitis sama kategooria Kuldse Plaadi auhinna.

Evelin Pang on naine.postimees.ee lugejate tähelepanust meelitatud ja tänab kõiki toetavate kommentaaride eest. Uue aasta alguses lavalaudadele naasev näitleja on valmis naine.postimees.ee küsimustele vastama pärast lapsepuhkuse lõppu.

Naine.postimees.ee soovib Evelin Pangele kaunist aega pere keskel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles