Märgid, et armastus esimesest silmapilgust jääb kestma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas usud armastusse esimesest silmapilgust? Vahel võib uue inimesega kohtudes tekkida kohe eriline seletamatu side, mis jääbki püsima.

56 protsenti ameeriklastest usub armastusse esimesest silmapilgust ja ligi pooled väidavad, et on seda kogenud, vahendab Yourtango. Uue inimesega tutvudes võib vahel tekkida kohe kahe inimese vahel eriline side, millest areneb välja suhe. Kuid paljud väidavad, et selline armumine ei jää püsima ja on irratsionaalne. Siiski on olnud juhtumeid, kus eriline keemia jääb püsima ja sellest kujuneb välja tõeline armastus. Märgid, et tegu on armastusega esimesest silmapilgust ja aja möödudes jääte endiselt kokku:

1) Ta kohtleb restoranitöötajaid sõbralikult

Olulised ei ole isegi söömiskombed, vaid suhtumine teenindajatesse. Öeldakse, et see, kuidas mees kohtleb ettekandjaid, ütleb palju tema iseloomu kohta. Headus ja lahkus on omadused, mis on olemas igal heal mehel.

2) Tal on head suhted oma pereliikmetega

Kuidas kohtleb ta oma ema või oma õde? Suhted perekonnaliikmetega on väga olulised ja ütlevad mehe kohta väga palju. Kui tal on nendega head suhted, siis tõenäoliselt saate ka teie edaspidi hästi läbi.

3) Ta on hõivatud ning pühendab palju oma hobile või karjäärile

Kui sa armud mehesse, kes elab oma elu kirglikult, kuid leiab ka siiski sinu jaoks aega, siis see on hea märk. Edukad mehed pakuvad suhtes suuremat rahulolu kui need, kes endaga toime ei tule.

4) Ta ei ole sinu maitse

Paljud inimesed, kes tunnevad seletamatut sidet uue inimesega tutvudes väidavad, et see inimene ei vastanud üldse tema tavalisele maitsele. Seega, kui tunned külgetõmmet sellise mehe vastu, siis ole tähelepanelik − see tutvus võib areneda tõeliseks suhteks.

5) Sa tunned tema vastu sama külgetõmmet kuude möödudes

Hinda oma suhet pärast kahe-kolme kuu möödumist. Milline on teievaheline keemia? Kas see on kuidagi aja möödudes muutunud? Kui teie vahel on eriline side ka mitu kuud hiljem, siis on see hea märk, et tegu võib olla armastusega esimesest silmapilgust ja see jääb ka püsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles