Märgid, et sa pole kihlumiseks valmis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on pulmade hooaeg ja sulle tundub, et kõik sinu ümber kihluvad või abielluvad. Sa juba unistad, kuidas partner sinu kätt palub, aga kas oled selleks ka tegelikult valmis?

Enne kihlumist tuleb kindlasti väga hoolega läbi mõelda, kas te olete selleks ikka valmis. Popsugar toob välja üheksa selget märki, et sa pole abiellumiseks valmis:

1) Sa tahad abielluda, sest teised tahavad seda

Küsi endalt, kas sina tahad abielluda või tahab seda keskkond sinu ümber? Pulmadest räägitakse palju ja terve internet on pruutpaaride pilte täis, seega on võimalik, et teed seda ainult ühiskonna surve pärast.

2) Sa ei mõtle palju ühisest tulevikust oma kallimaga

Kui sa ei suuda ette kujutada tulevikku oma partneriga, siis ei ole abiellumine − ükskõik mis põhjusel − kunagi hea mõte.

3) Sa tunned, et sul on veel asju jäänud tegemata

Sa tunned, et pole veel jõudnud korralikult maailma avastada ja tahaksid teha seda üksi. See on vihje, et praegu on vara mõelda pulmade peale.

4) Sa flirdid teiste inimestega

Sa ei suuda kuidagi teisi kuumi mehi mitte vaadata ja nendega flirtimine on sinu loomuses. Ära mõtlegi kihlumise peale, kui sulle pakuvad endiselt huvi teised inimesed!

5) Su perekonnale ei meeldi üldse sinu väljavalitu

Su isa mõnitab teda ja õde küsib pidevalt, kas te olete juba lahku läinud. See võib olla märk sellest, et te ei sobi kokku. Su pere teab sind kõige paremini ja nad tahavad sulle ainult head.

6) Su elu on muutusi täis

Sa kolid; sa lõpetad ülikooli; sa alustad uuel töökohal − kui sinu elus toimub hetkel suur muutus, siis tõenäoliselt ei peaks sa mõtlema abiellumise peale. Vähemalt mitte praegu.

7) Sa kardad pulmi

Pulmadest mõtlemine toob sulle külmavärinad. Pulmakleidi valimine ja peo planeerimine tundub sinu jaoks suur väljakutse ning sul ei ole selleks piisavalt ressursse. See tähendab, et sisimas pole sa abiellumiseks valmis.

8) Sul tekkis tahtmine kihluda pärast Facebookis käimist

Sinu lapsepõlvesõbrannale tehti abieluettepanek kõige armsamal viisil ja sellest on sotsiaalmeedias jäädvustus. Kui selle pärast tekkis ka sinul tahtmine abielluda, siis tasub seda soovi kriitiliselt analüüsida. Väga võimalik, et tahad seda ainult selle pärast, sest sinu sõbranna kihlus.

9) Sa oled rahutu

Kui sa tunned ennast suhtes ebameeldivalt ja oled väga ärevil, siis väga võimalik, et kihlumine pole sinu jaoks. Võib-olla pead hoopis mõnda aega vallaline olema.

10) Sa ei tunne ennast oma partneriga täiesti vabalt

Kui sa oled liiga häbelik, et oma partneri ees tantsida või laulda, siis on see märk sellest, et peate teineteist rohkem tundma õppima, enne kui abieluranda seilate.

11) Sind hirmutab mõte «igavesest»

Abielludes annate vande, et olete teineteise kõrval igavesti nii heas kui ka halvas. Kui see mõte tekitab sinus ärevust, siis kindlasti ei tasu kihluda.

12) Sa ei usalda oma partnerit täielikult

Kui sa endiselt nuhid igal võimalusel oma partneri telefonis või arvutis, kuigi selleks pole põhjust, siis on midagi valesti. See võib olla küll ainult uudishimu, aga siiski on see märk sellest, et te pole valmis abielluma.

13) Sa kujutad endale tihti ette teistsugust elu

Sa mõtled tihti, milline oleks sinu elu ilma oma partnerita. Milline see välja näeks? Kas ma oleksin õnnelikum? Sellised mõtted on märk sellest, et sa pole oma suhtes täiesti kindel ning te ei ole valmis kihlumiseks ja abiellumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles