Müüdid rindade kohta, mida ükski naine ei tohiks uskuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik naised on rindade kohta kuulnud palju müüte, aga milliseid neid võib uskuda? Kas vastab tõele, et treening või kaalutõus võib rindade kuju muuta? Kas rindade kuju võib muutuda ainuüksi magamise ajal?

YourTango tõi välja seitse müüti rindade kohta, mida ei tasuks uskuda.

1. Rinnad võivad trenni tõttu muutuda väiksemaks või suuremaks

Naised, kel on enda arvates liiga suured rinnad, usuvad, et teatud harjutuste abil on võimalik rindades oleva rasva kogust vähendada. Sama kehtib ka vastupidi: väikeste rindadega naised on veendunud, et mõned harjutused tõstavad rindades oleva rasva kogust. See ei vasta tõele. Keharasv koguneb erinevatel inimestel erinevatesse kohtadesse, aga rindade puhul ei tasuks loota treeningule, kui soovid nende kuju muuta. 

2. Kaalutõus tähendab rindade suurenemist

See on samasugune vale nagu see, et kaalulangus muudab rinnad väiksemaks. Rasv jaguneb kehas peaaegu alati erinevalt, seega see juustuburger, mille sa lõunaks sõid, ei pruugi sugugi minna su rindadesse, vaid hoopis pepusse.

3. Rinnad on ühesuurused

Rinnad pole kaksikud, küll aga on nad õed. Iga rinnapartii on mõnes mõttes asümmeetriline. Mõned inimesed suudavad visuaalselt või katsudes tuvastada, et rinnad on erinevad, kuid üldiselt pole rindade erinevusi eriti lihtne märgata. Pealegi meeldivad meestele rinnad nii väga, et nad ei pööra väikestele erinevustele tähelepanu.

4. Rinnahoidjaga magamine muudab rinnad pringimaks

See on kõigest müüt ja kui sa seda usud, siis tõenäoliselt on sul üsna ebamugav magada. Kui soovid, et rinnad näeksid kenamad välja, lase poes oma rindu mõõta ja soeta rinnahoidja, mis on sulle täpselt paras.

5. Rindade kuju ei muutu aja jooksul

Rindade kuju muutub vastavalt kehakaalule, kuid seda mõjutab ka näiteks menopaus. Terve oma elu jooksul võid kanda 7-8 eri suurusega rinnahoidjat.

6. Pole vahet, millist rinnahoidjat trenni ajal kanda

Kõik treenerid võivad kinnitada, et see ei vasta tõele. Rinnad vajavad trenni ajal korralikku tuge, vastasel juhul võivad rinnad hellaks muutuda. Treeninguks mõeldud rinnahoidja peaks olema rindade alt ümber keha ja ka rinnahoidja paelad peaksid olema laiad ning tugevad, et ülakeha ei saaks liigselt koormust.

7. Mehed eelistavad suuremaid rindu

Mõned mehed eelistavad tõesti suure rinnapartiiga naisi, kuid on ka neid, kellele meeldivad väiksed rinnad. Tegelikult on ju tähtis see, et sina meeldiksid mehele, mitte ainult su rinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles