Mida teha, kui sinu silmarõõm on teise inimesega suhtes?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väga raske võib olla inimesel, kelle silmarõõmul on juba partner olemas. Kuid see ei ole siiski veel maailma lõpp.

Tuleb lihtsalt osata selle keerulise olukorraga toime tulla. Allwomenstalk annab nõu, mida teha, sinu silmarõõm on juba teise inimesega suhtes:

1) Kaalu oma teisi variante

Kui sinu silmarõõm on juba võetud, siis on parim variant oma eluga lihtsalt edasi liikuda. Palju vallalisi mehi on saadaval, kes on kindlasti suurepärased poiss-sõbrad. See ei tähenda muidugi, et pead oma standardeid alla laskma. Lihtsalt üks mees ei tohiks muutuda sinu kinnisideeks, sest muidu ei näe teisi häid variante enda ümber.

2) Oota kuni nad lahku lähevad

Mõnikord peab armastuses veidi ootama. Kindlasti ei tohi oma silmarõõmu ja tema praegust partnerit meelega lahku üritada ajada, kuid see võib juhtuda loomulikult. Kui ta tõesti meeldib sulle, siis pead olema kannatlik. Kui olete kokku loodud, siis asjad juhtuvad loomulikult ja sinu jaoks tuleb samuti võimalus.

3) Loo temaga sõprussuhe

Sa ei pea teda oma elust välja viskama lihtsalt selle pärast, et ta on juba suhtes. Kui ta meeldib sulle iseloomu pärast, siis oled ka siis õnnelik, kui olete ainult sõbrad. Siiski pead sel juhul leppima asjaoluga, et ta on kellegi teisega romantilises suhtes.

4) Uuri välja, kui tõsine suhe neil on

Kui sa tunnetad, et nende vahel ei ole midagi tõsist, siis võib sul olla veel võimalust. Vahel ei pruugi suhted olla niivõrd tõsised ja partnerid ei ole teineteisele täielikult pühendunud ning käivad kohtamas ka teiste inimestega.

5) Austa tema partnerit

Ükskõik kui ärritunud sa ka poleks, ära räägi tema partnerist halba. Lähedastele sõpradele võib küll kurta, aga kindlasti ei tohi levitada tema kohta kuulujutte või kuidagi tema mainet kahjustada lihtsalt selle pärast, et oled armukade.

6) Ära tunnista oma tundeid

Üheksal korral kümnest ei tohiks rääkida suhtes inimesele, et oled tema järgi hull. See muudab olukorda ainult keerulisemaks. Kui sa hoolid oma silmarõõmust, siis ära riku tema praegust suhet oma tunnetega. See võib tekitada temas kahtlusi ja keegi saab lõpuks ikka haiget.

7) Või siiski räägi oma tunnetest

Kuigi enamasti on suhtes olevale inimesele halb mõte armastust avaldada, siis alati on ka erandeid. Kui sinu silmarõõm on väga õnnetus suhtes, siis tasub oma tunnetest rääkida, sest siis ta teab, et ei pea jääma sellise inimesega kokku, kes teda halvasti kohtleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles