Mida võib selfi sinu kohta paljastada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu Instagrami ja Facebooki albumites on nii palju selfisid, et saaksid vabalt konkurentsi pakkuda Kylie Jennerile, keda kutsutakse selfikuningannaks? Võimalik, et teed endast iga päev pilte ja see on sinu jaoks muutunud olulisemaks tegevuseks, kui söömine või joomine.

Kylie Jenner (Xposure)
Kylie Jenner (Xposure) Foto: XPOSURE

Aga kas oled kunagi endast pilti tehes mõelnud sellele, et üks foto võib väärt olla tuhandet sõna? Kas oled mõelnud, mida võivad selfid teistele sinu kohta paljastada? YourTango koostas lühikese juhendi, kuidas oma selfisid tõlgendada.

Vaata oma viimati tehtud selfisid, pööra erilist tähelepanu sellele, millise nurga alt sulle meeldib end pildistada. Kas fotodel on su pea pööratud vasakule, paremale või on see sootuks otse?

Kui pea on pööratud paremale: oled seiklushimuline ja avatud mõtteviisiga

Sa ei karda riskida ja oled alati valmis uusi asju proovima. Pole vahet, kas sõbrad kutsuvad sind eksootilisse restorani sööma või langevarjuga hüppama, sa oled valmis end proovile panema. Sulle ei meeldi olla kodus nelja seina vahel, pigem eelistad avastada end ümbritsevat maailma. Vahel on su seiklushimu raske kontrollida.

Kui vaatad fotol otse: oled enesekindel ja iseseisev

Kui vaatad otse kaamerasse, oled väga eneseteadlik. Oled otsustusvõimeline ja suuteline suuri väljakutseid omal käel seljatama. Ent mõnikord on tore, kui sind ümbritsevad inimesed, kes pakuvad sulle tuge. Oma igapäevastes tegemistes oled enesekindel, eriti kui tegemist on asjadega, mida sa armastad: töö, pere, sõbrad. Kui elus tulevad ette mõned takistused, oled valmis alati end keerulisest olukorrast välja rääkima.

Kui pea on pööratud vasakule: oled rõõmsameelne ja kohaned kiiresti

Kui tavaliselt pöörad fotodel pea vasakule, oled hea lõõgastuja ja eelistad rahu. Iga päev on sinu jaoks sama lihtne kui jalutuskäik metsas. Miski ei vii sind endast välja ja sinu isiklik moto on: «Täna on lihtsalt üks järjekordne päev ja kõik on hästi». Sa ei langeta kuigi palju otsuseid, pigem lähed vooluga kaasa. Pikas perspektiivis võib see sind mõjutama hakata, kui sa otsustad lõpuks oma arvamust avaldama hakata. Sa oled väga kannatlik ega taha «paati kõigutada», aga kui see peaks juhtuma, veendud, et kõik kuuleksid su häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles