Kõige uskumatumad kohad, kus naised on sünnitanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alati ei jõua naised lapse sünnitamiseks õigeks ajaks haiglasse. Siis on nad pidanud sünnitama eriskummalistes tingimustes, mis tundub esialgu väga uskumatuna.

Väga kiired sünnitused ei ole väga tavapärased, kuid neid siiski juhtub, kirjutab Women’s Health Magazine. «Igal aastal sünnitavad sajad naised kiirabis, autodes ja kodudes enne kui nad haiglasse jõuavad,» räägib günekoloog Pari Ghodsi. «Üldiselt ainult kaks protsenti sünnitustest on väga kiired.» Väga kiiretel sünnitajatel on tavaliselt juba üks laps sündinud ja neil on kõrge valulävi. Siin on kõige uskumatumad kohad, kus naised on sünnitanud:

Lennukis

Naine sünnitas eelmisel aastal Southwest Airlines’i lennukis, olles teel San Franciscost Arizonasse. Kõige veidram on selle juures asjaolu, et kaasreisijad ei saanud aru, et naine sünnitab kuni nad kuulsid lapse nuttu ja naise abikaasa abikutset. Nabanöör lõigati läbi küünekääridega, mis ühel reisijal oli õnnestunud kuidagi pardale tuua. Lennuk tegi hädamaandumise ning ema ja lapsega oli kõik korras.

Raamatukogus

2009. aastal sõitis Dominique Trevino bussiga haiglasse kui tal algasid tuhud. Teine naine bussis märkas seda, kutsus kiirabi ja soovitas Trevinol järgmises peatuses maha minna ning raamatukogus oodata. Kui ta raamatukogusse sisse astus heitis ta põrandale pikali, surus kaks korda ja naisel sündis väike beebitüdruk. «Mulle tundus, et ma suren kohe ära,» meenutab Trevino.

Postkontoris

2009. aastal külastas rase naine Inglismaal postkontorit ja hakkas järsku sünnitama.  Beebitüdruk Dulce sündis enne kui kiirabi kohale jõudis.

Liftis

2012. aastal jõudis rase naine Wahingtonis küll haiglasse, aga ta jäi õe ja ämmaemandaga lifti kinni. Tema beebi sündis paar minutit pärast lifti kinnijäämist ja liftist väljasaamiseks läks kaks tundi aega. Naise abikaasa pidi terve aeg ärevalt ootama lifti uste juures.

Kaubanduskeskuses

19-aastane Chastity Davis sünnitas 2010. aastal Michigani kaubanduskeskuses. Poest anti naisele tekid ja beebi nimega Devin sündis enne kiirabi jõudmist.

Stripiklubi parklas

Naine Tennessees sünnitas beebitüdruku stripiklubi parklas takso tagaistmel. Ta oli teel haiglasse, kuid sünnitustegevus juba algas ja auto pidi peatuma. Juhuslikult juhtus see otse stripiklubi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles