Laine Mägi elus ja köögis aega ei raiska

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Mägi
Laine Mägi Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ajakirja Pulss Tallinn oktoobrinumbris jutustas näitleja Laine Mägi enda olevikust ja minevikust ning selgus, et tema juba aega ei raiska - tantsimisega tegi näitleja algust eriti varakult ning pliidi juures üleliigseid minuteid ei ole naine nõus veetma.

Eesti Draamateatri näitleja Laine Mägi meenutas, et tantsutrenni läks ta juba kolmeaastaselt, kuna kodu asus siis kohe klubi kõrval. Hiljem hakkas tol ajal noor tütarlaps Kehrast Tallinnas balletikoolis käima, tänu millele tuli ka iseseisvus varakult.

«Tulin hommikul rongiga Kehrast kooli ja jooksin mööda Patkuli treppe üles. Igal käänakul mõtlesin, et kui vaja, siis saaks iseseisvalt hakkama: oskan klaverit mängida, tantsida, võin tunde anda. Jätsin endale selle 14-aastaselt kogetud tunde meelde, et ma oma laste puhul seda mäletaks,» ütles Mägi.

Juttu tuli ka söömisharjumustest ning näitlejanna tunnistas, et maiustused ja koogid on tema nõrkus. Samas peab ta iga pliidi juures veedetud liigset minutit suureks raiskamiseks.

Veel kinnitas Mägi, et dieeti pole ta elus kunagi pidanud. Pärast lapse sündi oli ta küll 20 kilo raskem kui varem, kuid siis hakkas naine Kehras vanemate juures kolm korda päevas trenni tegema. Kord käis naine vankriga jalutamas, siis jooksmas ning lisaks klubis võimlemas.

Tantsijana alustas näitlejanna baar-varietees Tallinn 17-aastasena ning kunagi 20-aastaselt tundus talle tõsiasi, et ta ühel päeval tantsida ei saa, maailma lõpuna. Ometigi otsustas ta ühel hetkel tantsimisega lõpu teha. «Käis mingi krõks ja see oli nii lihtne! Lihtsalt kasvad sinnamaani, et pole enam mingeid üleelamisi ja elu toob õiged asjad õigel ajal ette.» Tuleb osata lihtsalt oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles