Püsimeigi kolm kõige suuremat vaenlast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püsimeigi tegemine
Püsimeigi tegemine Foto: Ain Protsin/Postimees

Suvi on vähemalt kalendri järgi täies hoos ja aeg-ajalt on meilgi siin päikeselisi ja palavaid suveilmasid. Paljudel on puhkuste hooaeg ja päikese käes puhkamas käimine on aktiivne. Naised, kes on lasknud endale teha püsimegi, peaksid teadma lähemalt püsimeigi igapäevasest hooldusest ja sellest, mida iga püsimeigi kandja saab ise ära teha, et püsimeiki seda kaunina hoida.

Suvepäikese käes meeldib enamusele mõnuleda ja arvestades, kui vähe meil Eestis selleks võimalust on, tulekski seda teha ja ennast päikeseenergiaga laadida. Paraku on päike üks püsimeigi suurimaid vaenlasi, kuna päike pleegitab püsimeigi värvipigmenti ja püsimeik kulub selle mõjul aina heledamaks. Niisiis on päikese käes liikudes oluline püsimeigile päikesekaitsekreemi kanda ja kulmude ja silmade püsimeigi puhul on kindlasti abi ka päikeseprillidest, õpetab cosmeticart.ee.

Teiseks püsimeigi vaenlaseks on higistamine, mis samuti aitab püsimeigi värvipigmendil kiiremini nahast välja tulla ja seega kiiremini heledaks tuhmuda. Seega, hea on teadvustada, et pidev saun, igapäevane väga higistav trenn või tihe solaariumikülastus aitab sinu püsimeigi kiiremale kulumisele kaasa. Kui need harjumused on osa sinu elustiilist, tuleb lihtsalt arvestada, et püsimeigi värskendamisel tuleb tõenäoliselt käia pisut tihedamini kui tavapäraselt.

Kolmandaks püsimeigi vaenlaseks võib pidada igasuguseid koorivaid ja happeid sisaldavaid näohooldustooteid (sealhulgas happekoorijad, happeid sisaldavad näopesutooted või kortsudevastased kreemid). Sedasorti protseduuride või toodete kasutamise puhul tuleks neid kindlasti oma püsimeigiga näoosast eemal hoida, et sinu kaunis püsimeik kiiresti sära ja erksust ei kaotaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles