Anu Saagim: kreemid on rikastele...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim: "Kreemid on rikastele"
Anu Saagim: "Kreemid on rikastele" Foto: Medemis reklaam

Samal ajal, kui Ameerikas elav ja töötav endine Simpel`i modell ja Playboy tüdruk Piret Aava tõdeb, et kallite kreemide pealt pole mõtet kokku hoida, soovitab piimavannis sulistav Anu Saagim turgutada end hoopis vitamiinisüstidega.  

Hiljutises Medemise reklaamikampaanias KREEMID ON RIKASTELE! kaasa lööv Anu Saagim soovitab   kreemide asemel turgutada end hoopis paar korda aastas vitamiinisüstidega.

«Kortsudevastane kreem on rikastele! Võin küll lubada endale piimavanni, aga nii rikas ma pole, et osta hirmkallist kosmeetikat, mis ei toimi,» kuulutab bravuuritar.

Piret Aava nimetab aga Buduaarile antud intervjuus, et tema lemmikuks on lisaks kallistele kreemidele ka efektiivne velashappe protseduur näole ja Latisse vedelik, mis paneb ripsmed kasvama (müükse hetkel vaid Ameerikas ). «Olen seda juba mitu kuud kasutanud ja tulemus on silmaga näha,» kinnitab neiu.

Millist põnevat protseduuri oled Sina iluvaldkonnas proovinud? Kuidas mõjus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles