Küsimused, mida ei tohiks kunagi mehele esitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sulle võib tunduda, et allpool toodud küsimused on täiesti süütud ja kui soovid mehe arvamust kuulda, siis võid talle neid esitada. Mõistlikum oleks aga neid küsimusi vältida, sest mehel pole võimalik neile vastata nii, kuidas sulle meeldiks.

  • «Kas ma peaksin oma juukseid lõikama?»

Jah? Ei? Su juuksed näevad niigi head välja? Kui kavatsed lasta ainult oma juukseotsi lõigata, siis ei pane mees seda muutuks niikuinii tähele. Taolise küsimusega paned mehe olukorda, kus tal on kolm võimalikku vastusevarianti: «jah», mille peale sa solvud, sest jääb mulje, et mehele ei meeldi su praegune soeng; «ei», aga sa lõikad niikuinii. Kolmas variant on see, et te olete juhuslikult ühel meelel. Ükski variant pole ju kuigi hea ja tõenäosus, et saad mehe peale pahaseks, on üsna suur, kirjutab Cosmopolitan.com.

  • «Kumb kleit näeb parem välja?»

Mees valib alati selle kleidi, mis paljastab su dekolteed kõige rohkem, kuigi ta teab juba ette, et see valik ja selgitus võivad sind pahaseks teha.

  • «Kas sa tahad tulla mu ema sünnipäevale?»

Ei. Aga mees tuleb ikkagi, kuna ta teab, et sina tahad teda sinna. Pigem tahaks ta kodus olla ja mitte midagi teha. Ära jäta mehele muljet, et tal on valikuvõimalus, kui seda tegelikult pole.

  • Küsimused, mis puudutavad su kehakaalu

Kõik on hästi. Sa näed hea välja. Isegi, kui mees teeks sulle mitu komplimenti, ei usuks sa ilmselt tema sõnu. Ära muretse oma kehakaalu pärast nii palju.

  • «Kas su eks oskas seda paremini?»

Pole kuigi hea mõte oma uue suhte ajal endisi kallimaid meenutada. Ilmselt ei soovi mees ise ka seda teha. Unusta sellised küsimused parem ära.

  • «Kas sa märkad minu juures midagi uut?»

Ainuke põhjus, miks seda küsimust esitada, on see, kui soovid kallimat närvi ajada. Mehed ei pane muutusi eriti tähele. Naisele võib tunduda, et uus küünelakitoon või veidi lühem soeng on oluline muudatus, aga mees ei märka selliseid asju.

  • «Kas see oli su elu parim seks?»

Vastus sellele küsimusele on alati «jah». Põhjuseid on kaks: see vastab kas tõele või mees valetab. Ära tekita piinlikku olukorda ja jäta sellised küsimused esitamata.

  • «Millest sa mõtled?»

Ilmselt mitte millestki. Või millestki rumalast. Mees ei taha oma mõtteid alati jagada, sest mõne mõtte selgitamine naisele võtaks kaua aega ja mees ei viitsi seda lihtsalt teha. Tõenäoliselt ei mõelnud ta sellele, et lõpetaks sinuga suhte. Ta lihtsalt mõlgutas omi mõtteid, mis pole jagamist väärt.

  • «Kas me saaksime rääkida?»

See küsimus mõjub kõigile inimestele hirmutavalt. Selline küsimus annab märku, et tulemas on tõsisem jututeema. Eriti õel on see, kui lisad küsimusele sõna «hiljem»: «Kas me saaksime hiljem rääkida?» Sel viisil saab mees tükk aega juurelda, milles võib asi olla.

  • «Kas sa teed ikka veel trenni?»

Ei ja nüüd mees teab, et seda on tema figuurist näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles