Juuksehooldusfirmad soovitavad kasutada palsamit enne šampooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olenemata sellest, mis tooteid kasutatakse, pestakse juukseid ikka ühtemoodi: kõigepealt kasutatakse šampooni ja seejärel palsamit. Kuid seda võib proovida teha ka vastupidi.

Mõned juuksehooldusfirmad soovitavad kasutada palsamit enne šampooni, vahendab Refinery 29. See on hea viis, kuidas saavutada tugevad ja ilusad juuksed. «Kui kasutad palsamit enne šampooniga pesemist, siis see on hea viis, kuidas niisutad juukseid nii, et pärast pesu on need ka kohevad,» räägib Nina Dimachki, Kérastase'i kunstiline juht. «Lisaks soodustab see kauem kestvat föönisoengut ja valmistab juuksed enne pesemist ette, tänu millele šampoon läheb juustesse võrdsemalt laiali,» lisab naine.  

See meetod sobib kõige paremini sellistele juustetüüpidele, mis on õhukesed, lähevad kiirelt pusasse või muutuvad kergelt rasuseks. Palsami kasutamine enne šampooni võimaldab niisutada ja parandada ka kõige rohkem kahjustunud juukseid. Kui juuksed on väga paksud, siis tasub pärast šampooniga pesemist panna veel kord palsamit juustesse ning see mõne aja pärast maha pesta.

 Kui otsustad seda meetodit proovida, siis tasub järgida ühte soovitust. Kui tavaliselt palsamit juuksejuurtele ei panda, siis selle puhul tuleb juuksed otstest juurteni kokku teha. «Kuna loputad ja pesed palsami hiljem korralikult maha, siis juuksed ei muutu  pärast rasuseks,» seletab Dimachki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles