Meestele: pane tähele, mis on naistele tõeliselt vastumeelne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised on juba harjunud sellega, et neile öeldakse, mida mehed naistes hindavad ja millised naised peaks meeste meelest olema. Harva on olukord vastupidine. 

Õigluse huvides ja selleks, et aidata meestel endale head naist leida, uuris meesteportaal Ask Men naistelt, mida nad peavad meeste juures kõige eemaletõukavamaks. Naised polnud vastustega kitsid.

Pikad, räpased või hooldamata küüned. Seda vastust kuuleb naiste suust nii tihti, et on väärt meelde jätmist: enamik naistest märkab mehe käsi ja kui need on räpased, on ka mees naisele vastuvõetamatu. Eriti, kui sa tahad nende kätega naist puudutada.

Kui sa oled teenindaja suhtes ebaviisakas. Ülbus ei meelde kellelegi, soost olenemata. Kuna inimese olemus ei selgu paari esimese kohtinguga, jälgib naine väga tähelepanelikult, kuidas suhtub mees teistesse inimestesse. See võib anda vihjeid, kuidas sa hiljem teda kohtled.

Sul on inetud kingad. Mida jalatsite puhul inetuks pidada, on kahtlemata individuaalne, kuid üks on kindel: naised märkavad su jalgu. Kui sa oled juba selga pannud kenad riided, aga jalanõud on vanad räbalad, siis võib see naisele silma jääda.

Sa ei pane tähelegi, mis naine räägib. Kui sa ei pane kohtingul naise juttu tähele ja vaatad hajameelselt ringi, on see selge märk, et sa ei pea temast lugu. Jäta meelde: mees, kes ei kuula, ei vääri naise tähelepanu ja tema huvi raugeb.

Sa ei kasuta deodoranti. See isikliku hügieeni küsimus on paraku oluline väga paljudele naistele. Tegelikult ei tohiks see olla mingi üllatus ja kui sa otsid omale naist, peaksid puhtusele suurt tähelepanu pöörama.

Sa oled isekas. Ära ignoreeri naise vajadusi ei magamistoas ega ka kuskil mujal. Isekad mehed on naiste silmis eriti ebameeldivad.

Sinust on seksi ajal raske aru saada. Naine ei saa aru, kas mehel on temaga üldse hea olla, kui mees ei anna sellest mitte kuidagi märku ja on tuim kui kala. Selline käitumine on naiste sõnul üks kõige suuremaid eksimusi voodilinade vahel. Näita kuidagi välja, et sa naudid naisega koos olemist ja kui ei naudi, siis anna naisele teada, mis ta võiks teisiti teha. 

Kasutad väljendit: «Sa ei ole selline nagu teised tüdrukud». Naine saab aru küll, et see peaks olema kompliment, aga tegelikult ütled sa sellega: «Üldiselt arvan ma naistest väga halvasti, aga ma olen otsustanud, et sa oled eriline lilleke. Ole nüüd selle kiitusega rahul.» See pole miski kompliment, kui sa ütled naisele, et ta ei ole selline nagu teised. Naiseks olemises ei ole midagi halba. Üllatus-üllatus, aga suurem osa naistest peab üksteisest väga palju lugu.

Sa sekkud pidevalt. Lase naisel oma mõte lõpetada.

Sa jääd alati hiljaks. Jah, ka naised hindavad elementaarset viisakust. Kui oled lubanud mingiks ajaks kohale jõuda, siis tee seda. Korduv hilinemine näitab, et sa lihtsalt ei hooli. 

Sul on piimahabe. Kui habe ei kasva, siis see ei kasva, anna alla. Igal mehel ei peagi habe olema.

Viimane sõna peab alati sulle jääma. Miski ei näita ilmekamalt, et sa oled kehva iseloomuga inimene, kui sa ei suuda vaidluses mitte mingi hinna eest alla jääda. 

Oled äärmuslikult armukade. Stereotüüpselt arvatakse, et naised on need, kes ei talu seda, et nende kaaslane vestleb teise naisega. Tegelikult on küllaga mehi, kes ise nii käituvad. Lapsik armukadedus on eemaletõukav ja tekitab liigset pinget. Eriti halb märk on  armukadetsemine suhte alguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles