Vanilla Ninja aegadest haakis end Piret Järvise sappa ahistaja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Laura Oks/Õhtuleht

Piret Järvis, kes nüüd on «Pealtnägija» toimetaja, sai tuntuks siis, kui kolme teise tüdrukuga bändis Vanilla Ninja Eurovisiooni Eesti eelvooru lavale astus. Neist kirjutasid kõik nii siin- kui sealpool piiri, kuid publik ei teadnud, mis elu nad tegelikult elasid.

Ninjad elasid elu, mida ihalesid ja kadestasid paljud noored. Ajakirjadesse ja lavale ei jõudnud aga pisarad, koduigatsus, väsimus, ületöötamine ja vahel ka hirm, kirjutab Naisteleht. 

Hirmu võis tekitada näiteks hullunud austaja. «Üks vanem Eesti mees käib tänaseni mööda Tallinnat ringi ja kuulutab, et on minu isa,» räägib Piret. «Kord tuli ta Kristiine keskuse kandis vastu ja hakkas ka mulle seda jama ajama.»

Suure mehe hullunud pilk ja segane jutt inimtühjal tänaval paneb Pireti praegu muigama, aga siis võttis põlvist nõrgaks. «Kui ta kõik selle ette kandis… Vaatasin ringi, mitte kedagi polnud, ma ei teadnud, kuhu minna, mida teha, kas ta on vägivaldne, kuidas reageerida,» meenutab ta. Olukorra lahendasid Pireti kiired jalad.

Loe pikemalt värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles