Üllatavad asjad, mida naised ja mehed näevad erinevalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised märkavad detaile teatavasti paremini kui mehed. Sa võid arvata, et kallim näeb kindlasti seda, kui sul on uus soeng, ent mees ei pruugi seda üldse märgata.

Woman’s Day pani kirja kaheksa üllatavat asja, mida naised ja mehed näevad erinevalt.

1. Kui naine sätib oma juuksed tavapärasest teisele poole

Naise jaoks on tegemist nii suure muutusega, et ta ei tunne end peegelpildilt äragi; mees ei pane aga tähelegi, et naine oleks oma välimuse juures midagi muutnud.

2. Kui naise riidekapis on meeletult palju riideid

Naisel on iga rõivaeseme kohta ettekääne, miks see talle selga ei sobi; mees ei mõista, kuidas see võimalik on: naise riidekapp on äärest ääreni asju täis, kuid tema kurdab, et midagi pole selga panna.

3. Kui duširuumi põrandalt vaatab vastu suur karvapall

Naine näeb selles karvapallis vaid mehe ihukarvu ja kurdab, et mees võiks enda järel koristada; mees näeb seal vaid pikku juuksekarvu ja arvab, et naine võiks pärast pesemas käimist vannitoa ära koristada.

4. Kui naine pole mitu päeva jalgu raseerinud

Naine tunneb sellepärast piinlikkust ja varjab avalikus kohas oma jalgu; mees hõõrub mõnuga naise jalgu ja on veendunud, et need on värskelt raseeritud.

5. Kui mees pole mitu päeva habet ajanud

Naise arvates on mehe tahumatu välimus armas, kuid ta loodab, et mees ei hõõru oma põski naise vastu; mehe põsed võivad kasvava habeme tõttu küll sügeleda, kuid ta ei hoidu naise suudlemisest ja oma põse naise põse vastu hõõrumisest.

6. Kui teie ühine kalender on erinevaid sündmusi täis

Naine hakkab varakult nimekirju koostama ja mõtleb pikalt ette, mida ühele või teisele tuttavale sünnipäevaks osta; mees näeb graafikus vaid tavapäraseid tegemisi, sest ta teab, et naine hoolitseb kõigi sündmuste eest ise.

7. Kui mees paneb selga särgi, mis ei sobi pükstega kokku

Naine tuhnib mehe riidekapis, et leida püksid, mis sobiksid sinise särgiga paremini; mees ei saa aru, mille poolest erinevad naise leitud püksid neist, mis tal juba jalas on.

8. Kui köögiseinal on suur putukas

Naise hinnangul on see putukas vähemalt paarikümne sentimeetri pikkune ja naine kilkab, et mees peab selle putuka korterist välja toimetama; mees puhkeb naerma, kui näeb seinal imetillukest putukat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles