Veidrad kohad, kuhu soovitatakse parfüümi lasta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui armastad ennast lõhnastada, siis soovid, et lõhn püsiks võimalikult kaua peal. Lisaks parfüümi kvaliteedile võib seda mõjutada see, kuidas sa ennast lõhnastad.

Suvel on eriti oluline ennast oskuslikult lõhnastada, sest palavaga higistades kulub lõhn kiiremini maha. Spetsialistid annavad Good Housekeepingus nõu, mis kehaosasid tasub lõhnastada. Selleks, et terve päev hästi lõhnata, proovi lõhna lasta nendesse kohtadesse:

1) Juuksed

Mõned usuvad, et juuksed kannavad lõhna paremini edasi kui nahk. Juuste lõhnastamisel peab aga olema ettevaatlikum, sest lõhnaõlis sisalduv alkohol võib neid kuivatada. Selle asemel, et lõhna otse peale pritsida, lase lõhnaõli oma juukseharja peale, et kammides lõhna ühtlasemalt ja õrnemalt peale kanda.

2) Kõrvatagune

Kui paljud inimesed on harjunud panema lõhna oma randmete peale, siis lisaks sellele on ka kõrvatagune hea koht, mida lõhnastada. Sinna lõhna panemine annab kiiremaid tulemusi ja lõhna on terve päeva tunda.

3) Selg

See võib tunduda küll veider, aga lõhnaekspert Chandler Burr soovitab panna parfüümi seljale. «Lase parfüümi oma naha ja riiete vahele selja peale. Liigutades lõhn levib ja see lõhn tundub teistele inimestele ka loomulikum,» annab ta nõu.

4) Küünarnukid

See on hea alternatiiv randme peale lõhna laskmisele. Selleks, et lõhna võimalikult kaua peal hoida, siis kreemita enne lõhnastamist nahka.

5) Põlvetagune

Mõttekas on lasta parfüümi kuhugi keha alumisele osale, sest hakkad päeva jooksul higistama. Põlveõndlad on piirkond, kust lõhn hästi levib, nagu ka randmete ja küünarnukkide pealt.

6) Naba

See on trikk, mis pärineb Liv Tylerilt, kes omakorda õppis seda oma isalt Steven Tylerilt. «Ma tilgutan mõned tilgad lõhnaõli oma näppudele ja panen seda veidi oma kaenlaalustele ja ka nabasse,» räägib naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles