Kümme nõuannet, kuidas voodis enesekindlam olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nii naised kui mehed võivad oma välimuse suhtes tundlikud olla ja karta enda keha paljastamist uue voodikaaslase ees. Aga selleks pole põhjust, sest partner on samamoodi närvis nagu sina.

Cosmopolitan.co.uk pani kirja kümme nõuannet, kuidas voodis enesekindlam olla.

1. Osta uued ja seksikad aluspüksid. Keha korrigeeriv aluspesu on küll väga praktiline, kuid romantilisel õhtupoolikul ei tasu sellist pesu kanda. Soeta parem pitsilised ja seksikad aluspüksid, mille kandmine mõjub erutavalt.

2. Proovi midagi uut (silmade kinni sidumine, sekslelud või uus asend). Kui see olukord on teie mõlema jaoks uus, siis ei oska te kumbki midagi ka oodata. Kui midagi läheb veidike nihu, saate kahekesi koos selle üle naerda.

3. Süüta küünlad või kasuta mahedat valgust. Paljud inimesed on oma keha suhtes ebakindlad ja eelistavad seksida pimedas, aga palju romantilisem on see, kui tuba valgustavad küünlad või mõni väike lambike.

4. Ole juhirollis. Ära eelda, et partner algataks iga kord ise seksi. Kui tunned end seksikalt, tee julgelt esimene samm. See mõjub partnerile erutavalt ja ta tunneb, et teda tahetakse.

5. Ära oota alati uneajani. Pärastlõunane seks mõnel vabal nädalavahetusel võib olla väga ootamatu ja turgutav.

6. Rääkige teineteisega enne või pärast seksi. Kui sa tunned muret oma keha või mõne seksiasendi pärast, räägi sellest oma partneriga. Kui partner teab, mis sind murelikuks muudab, saab ta sind aidata. Samas võib vestluse käigus selguda, et ka tema on mõne asja suhtes ebakindel ja sina saad talle toeks olla.

7. Vaheta voodipesud ära ja tee magamistuba korda. Kui keskkond on õige, siis tunned ka ise end paremini.

8. Ole vahekorras vaid inimesega, keda sa tõesti usaldad. See võiks olla keegi, kellega sa saad rääkida ja kellega koos tunned end mugavalt.

9. Käi pesemas. Kui su keha on puhas, siis sa tunned ise end paremini ja lased ka partneril seda julgemalt avastada.

10. Vaata ennast sama pilguga, kuidas sa vaatad oma partnerit. Kas sa vaatad igat tema iluviga halvustavalt? Ilmselt mitte. Miks sa siis enda vastu nii karm oled?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles