Trendihoiatus: järgmise hooaja popim soeng on mullet!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Ora
Rita Ora Foto: xposurephotos.com

Hetkel on kõige trendikam soengustiil pikk bob nagu Taylor Swiftil ja Julianne Hough’l. Staaride stilisti ja trendilooja Tara Smithi sõnul on selle aeg kohe ümber, sest praegu on lob (ehk pikk bob) juba liiga paljudel.

Noor Leah Remini mulletiga. Foto: 
Noor Leah Remini mulletiga. Foto: Foto: xposurephotos.com

Stilisti sõnul kujuneb järgmisena populaarseimaks lob’i ja mulleti segu. Rita Ora on selle soengustiili juba omaks võtnud, kirjutab You Beauty. 

Mullet on 80ndatest pärit seongustiil, mille puhul pealael on juuksed lühikesed, kuid kuklas pikad. Tänapäevase trendika versiooni puhul ei pea juuksed otsmikul olema väga lühikesed, selle juurde võib isegi kuuluda pikk tukk.

Mulletile on kõige lihtsam üle mina neil, kel on praegu pixie-soeng või poisipea. Seni kuni juuksed kuklas veel kasvavad, saab seongu kujundamisel abi viimistlusvahenditest. Silu geeliga juuksed eest taha, soovi korral ühe külje poole.

Richard Dean Anderson ja tema tegelaskuju McGyver aastal 1992. Foto: TopFoto
Richard Dean Anderson ja tema tegelaskuju McGyver aastal 1992. Foto: TopFoto Foto: Personalities/©UPPA / TopFoto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles