Levinud viga, millega naised oma näonahka rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Räägitakse, et noorema näonaha saavutamiseks tuleb oma nahka koorida ja see on kõikide iluprobleemide lahenduseks. Kuid tegelikult võib see hoopis seda rikkuda.

Poes on saadaval väga palju erinevaid näopuhastusvahendeid, aga nende liigne kasutamine võib näonahale mõjuda halvasti, kirjutab Fox News Magazine. Kuulsuste kosmeetik Shani Darden räägib, et paljud naised rikuvad oma näonahka lihtsalt teadmatusest: «Rohkem kui paar korda nädalas koorimine mõjub näonahale pigem halvasti kui hästi ning võib tekitada ärritust ja punetust.»

Kui märkad, et su nahk ketendab ja punetab, siis võib selle põhjuseks olla liigne koorijate kasutamine. «Iga päev nahka koorides muutub näonahk tuhmiks ja selle välimus muutub halvemaks,» räägib Darden. Kuid siiski ei pea sellest täielikult loobuma. «Soovitan hea tulemuse nimel koorida näonahka üks või kaks korda nädalas, mitte rohkem.» Poes müüdavatele koorijatele vahelduseks tasub proovida looduslikke variante, näiteks teha ise kohvipuruga kehakoorija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles