Viis asja, mille pärast ei pea partnerit petmises kahtlustama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõsises suhtes olles võid muutuda vahel liialt paranoiliseks ja hakata kahtlustama oma partnerit ka väikeste asjade pärast truudusetuses. Kuid tegelikult pole enamasti selleks põhjust.

Sa ei või kunagi teada, kas teine inimene petab sind või mitte. Yourtango eksperdid soovitavad aga mitte muutuda liialt paranoiliseks. Viis asja, mille pärast ei pea partnerit petmises kahtlustama ja mille pärast ei tasu närvi minna:

1. Ta ei vasta su sõnumile koheselt

Kui mees ei vasta sinu sõnumile koheselt, siis see tähendab suure tõenäosusega, et tal on lihtsalt kiire. Ei tasu hakata tegema kohe ennatlikke järeldusi ja kahtlustama, et su partneril on keegi teine.

2. Ta veedab aega vastassoost sõpradega

Kaks vastassoost inimest võivad olla väga vabalt lihtsalt sõbrad. Seega kui su mees veedab aega naissoost sõpradega, siis ei pea kohe muutuma paranoiliseks. Kui keelad tal seda teha, siis võid talle ise vastumeelseks muutuda.

3. Tal lihtsalt on vastassoost sõbrad

Levinud on müüt, et mehe naissoost sõbrad on naised, kellega tal pole veel lihtsalt õnnestunud magada, aga tahab seda teha. Kuid sa tead, et see ei vasta tõele, sest ka sina ei taha kindlasti seksida oma vastassoost sõpradega.

4. Ta vajab hingamisruumi

Suhte alguses tahate olla võimalikult palju koos ja ei suuda teineteisest lahus olla. Pärast armumisfaasi on loomulik, et inimene vajab veidi hingamisruumi. Seega ära hakka selle pärast kahtlustama, et tal võib olla keegi teine. Aktsepteeri tema soovi ja leidke kuldne kesktee.

5. Tema seksiisu on vähenenud

Su kaaslasel võib olla väga palju erinevaid põhjuseid, miks ta sinuga igal hetkel seksida ei taha. Vahel lihtsalt ei ole tuju ja selle pärast ei pea teda kohe petmises kahtlustama. Kui probleem on püsiv, siis tasub sellest omavahel rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles