Põhjused, miks peaksid abielluma lihtsa mehega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lihtne, täiskasvanulik mees on parim poiss-sõber ja abikaasa. Ta on tagasihoidlik ja oskab leida rõõmu väikestest asjadest.

Selline mees on asjalik ja ambitsioonikas, kuid teab, millal on aeg lõõgastumiseks, kirjutab Elite Daily. Ta väldib iga hinna eest draamat ja armastab lihtsaid asju – tänapäeva keerulises maailmas on selline nähtus haruldane. Mees on alati sinu suurim toetaja ja parim sõber, teie suhtes ei ole midagi keerulist. Kõik on loomulik, kindel ja turvaline. Selline stabiilne armastus mõjub inimesele väga hästi. Siin on 11 põhjust, miks peaks abielluma just sellise lihtsa mehega:

1. Tal ei ole peidetud tagamõtet

Sellise mehe kavatused on alati siirad. Kui ta sulle midagi räägib, siis sa tead, et ta ka mõtleb seda. Lihtne mees ei tunne vajadust, et sulle valetada – ta on aus ja usaldusväärne inimene, kelles ei pea kunagi kahtlema.

2. Ta ei murra kunagi su südant

Ta on armastav ja tõeline mees. Ta ei mängi kunagi sinu tunnetega ega tee sulle haiget – selline mees tekitab sinus turvalise tunde.

3. Ta laseb sul särada

Teda ei häiri, kui sa oled edukas ja õnnelik. Ta lausa naudib seda ning on sinu üle uhke ja imetleb sind.

4. Ta on muretu

Ta ei tekita kunagi draamasid ega nori niisama tüli ning ta on rahuliku loomusega.

5. Ta tahab muuta sind õnnelikuks

Suhtes olles on tema peamine eesmärk sind õnnelikuks teha. Ta teeb ükskõik mida, et teie suhe oleks võimalikult tugev. Ta pole isekas ja kohtleb sind alati õigesti.

6. Ta armastab sind hellitada

Talle meeldib sinu iseseisvus, aga samas armastab teha sinu heaks asju, et sind naeratama panna. Ta tahab, et sa teaksid, kui väga ta sind jumaldab ja imetleb. Ta saab naudingut sellest, kui sind õnnelikuks teeb.

7. Ta arvab, et sa oled ilus, isegi kui sa ei tunne ennast ilusana

Isegi halbadel päevadel arvab ta, et sa oled kõige ilusam naine, keda kunagi kohanud on. Hoolimata välimusest tahab ta sind igal hommikul suudelda.

8. Ta on sinu parim sõber

Ta hindab sinu seltskonda üle kõige. Te saate kõikidest asjadest rääkida ja kõike omavahel jagada. Teil on koos kõige kallimad mälestused.

9. Ta on mees, keda sinu isa kiidab heaks

Sinu isa on alati oma tütrele sellist meest ette kujutanud – ta on stabiilne ja pühendunud ning pakub tema tütrele parimat.

10. Ta toob su mõistusele

Ta on stabiilne ja mõistlik inimene, seega aitab sul mõelda realistlikult ja lahendada probleeme.

11. Ta toetab sinu unistusi

Sa võid alati tema peale loota, sest ta on su suurim toetaja. Ta motiveerib sind ning kinnitab sulle, et oled kõigeks suuteline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles