Mida võib sinu kohta paljastada see, kuidas sa oma käekotti hoiad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alberto Terenghi/Empics Entertainment

Käekott ütleb naise kohta nii mõndagi. Aga oluline pole mitte see, milline disainer on käekoti autoriks ega ka see, mis peitub käekoti sees. Kõige enam võib naise kohta paljastada see, kuidas ta oma käekotti hoiab.

Glo.com pani kirja mõned viisid, kuidas naised käekotte sageli kannavad ja selle võimalikud tähendused.

  • Kannad käekotti käevangus

Kui sulle meeldivad suured käekotid ja sa kannad neid pidevalt käevangus, siis see võib tähendada, et sa oled haavatav ning soovid end suure kotiga kaitsta. Kui armastad aga kanda käevangus veidi väiksemaid kotte ja suunad need pigem küljele, mitte enda ette, siis see näitab võimu ja tasakaalukust. Sellisest poosist õhkub naiselikkust, seega pole mingi ime, et Victoria Beckhamit võib sageli niimoodi näha.

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Foto: EPARF/Starmax/EMPICS Entertainment
  • Kannad käekotti käe all

Kui sulle meeldivad pigem väiksed käekotid ja sa kannad neid oma käe all, siis tõenäoliselt oled naine, kes on pidevalt liikvel. Sulle meeldib, kui su käed saavad olla vabad ja sa ei hooli sellest, kas teised märkavad su käekotti või tuulest puhutud soengut. Sul on vedanud – sa oled stiilne ilma, et peaksid pingutama.

Alexa Chung (SIPA)
Alexa Chung (SIPA) Foto: BFA/Ryan Kobane/BFA/Sipa USA
  • Hoiad väikest käekotti kahe käega

Kui sul on pisike käekott ja sa hoiad seda kahe käega, siis see võib tähendada, et sa üritad kontrollida olukorda, mis paneb su kannatuse proovile. Sellises poosis võib sageli näha Kate Middletoni ja see viitab sellele, et sa üritad end vaos hoida – sa pole närvis, kuid sa tahad jätta head muljet.

Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SCANPIX
  • Käekott on risti üle keha

Sellise koti kandja suudab edukalt tasakaalustada tööd, kooli ja isiklikku elu. Sul on parematki teha, kui mõelda sellele, kas su käekott näeb hea välja või mitte.

Jessica Alba (Xposure)
Jessica Alba (Xposure) Foto: XPOSURE
  • Kannad suurt käekotti õlal

Selline poos näitab, et sul on tõsi taga. Sa oled enesekindel ja kontrollid oma elu täielikult. Vahel võid ka käekotist ühe käega kinni hoida, aga sa ei tee seda kuigi tugevalt. Oled oma saavutuste üle väga uhke.

(Xposure)
(Xposure) Foto: XPOSURE
  • Hoiad väikest käekotti käes

Loomulikult võiksid käekoti ka rihma abil õlale panna, kuid sulle meeldib, kui su käed on tegevuses. Oled ambitsioonikas ja üldiselt väga distsiplineeritud ning kõige suuremat õnne tunned siis, kui tead täpselt, mis toimub.

Sofia Vergara
Sofia Vergara Foto: LuMarPhoto/AFF/EMPICS Entertainment
  • Kannad suurt kotti käes

Hoiad käekotti tugevalt käes ja see näitab, et sa hoolid väga oma koti sisust. Sa ei hoia käekotti oma kehale kuigi lähedal, seega võib järeldada, et sa oled sihikindel ja konkurendid ei suuda sind kõigutada. Keskendud peamiselt sellele, et olla täna stiilsem kui olid eile.

Amal Clooney (Xposure)
Amal Clooney (Xposure) Foto: XPOSURE
  • Kannad seljakotti ühel õlal

Seljakotid on moemaailmas uuesti trendikaks aksessuaariks saanud. Eriti meeldivad seljakotid neile, kes hindavad praktilisust rohkem kui ilu. Kui kannad seljakotti hooletult vaid ühel õlal, siis see näitab, et sind ei ole kerge närvi ajada ja sa ei hooli sellest, kas su kott näeb stiilne välja või mitte.

FKA Twigs (Xposure)
FKA Twigs (Xposure) Foto: XPOSURE
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles