Mees on nõus maksma sellele, kes leiab talle kallima

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alabama osariigis elav 29-aastane Ren Lu You on viimase kümne kuu jooksul käinud 30 ebaedukal kohtingul. Selleks, et oma armuelu veidike paremaks muuta, lõi mees veebilehe, kus ta lubab 10 000 dollarit sellele, kes leiab talle kallima.

Ren Lu You lõpetas hiljuti Harvardi ärikooli ja teenib päris korralikult. Mehel on vaid üks probleem: ta ei leia õiget naist, kirjutab Business Insider.

Olukorra parandamiseks lõi mees veebilehe deteren.com, kus inimesed saavad talle soovitada, kellega võiks mees välja minna. Kui näiteks sinu poolt pakutud naine ja You käivad kohtingul ning nende suhe kestab kauem kui kuus kuud, maksab You sulle 10 000 dollarit. Tingimuseks on ainult see, et kui naine paneb end ise veebilehe kaudu kirja, siis ei saa ta välja reklaamitud summat.

You on valmis õige kallima leidmisel maksma soovitajale sellise summa, kuna tema sõnul on kallima leidmine võrreldav mõne suure ostu tegemisega, näiteks auto või maja soetamisega. «10 000 dollarit on minu arvates üsna mõistlik pakkumine,» kommenteeris You.

You rääkis, et eelnevalt on ta kasutanud mitmeid erinevaid meetodeid, kuidas kallimat leida: ta on kohtingul käinud sõprade sõpradega, tutvunud uute inimestega tänu kolleegidele, kasutanud veebilehti OkCupid ja Match.com ning proovinud õnne ka tutvumisrakenduse Tinder abil. Kuigi ta käis paljudel kohtingutel, ei tutvunud ta kordagi naisega, kellega ta oleks tahtnud tulevikus koos olla.

Enne veebilehe loomist rääkis You oma perele ja sõpradele, mida ta teha plaanib. You ütles, et ta mõistab, et mõned inimesed võivad teda pidada idioodiks, kuid ta on valmis sellega riskima. Hetkel on mehe eesmärgiks vaid see, et leida naine, kellest saaks tema kallim ja ühel päeval võib-olla ka abikaasa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles